Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Πέτρου Τατούλη στο Κρανίδι.




Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη και η ομιλία του κ.Τατούλη στο Κρανίδι.
Δυνατή ,μεστή ομιλία.Οι αναφορές στην Ερμιονίδα αφορούσαν την αντιμετώπιση της λειψυδρίας με δημιουργία μικρών φραγμάτων και την επιτάχυνση του έργου του Ανάβαλου.
Επίσης στην δημιουργία μαρίνας στην περιοχή,την μείωση του κόστους της ακτοπλοικής πρόσβασης πρός τον Πειραιά.
Την βελτίωση των οδικών προσβάσεων πρός την Αθήνα και το Ναύπλιο.
Τέλος την ανάγκη στροφής της γεωργίας σε ποιοτικά προιόντα με ονομασία προέλευσης .
Στην διαχείριση των απορριμάτων αναγνώρισε τα γνωστά αδιέξοδα και στο πρόγραμμα του κινείται στο σωστό δρόμο (ανακύκλωση κλπ).
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο πρόγραμμα του η επισήμανση ότι η διαχειριση των σκουπιδιών είναι κόστος για αυτούς που τα παραγουν και κερδος για αυτούς που τα διαχειρίζονται όπως και επίσης για αυτούς που δεχονται να γίνουν τόποι διαχείρισης.
Αυτά σε γενικές γραμμές ηταν παρόντες σχεδόν όλοι οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες ο κ.Σφυρής ,ο κ.Καμιζής και φυσικά οι δύο τοπικοί υποψήφιοι με τον κ.Τατούλη ο κ.Λεμπέσης ,και ο κ.Μπίσσιας. Αυριο θα ανεβάσω και οπτικό υλικό απο την εκδήλωση.
Ο κόσμος γύρω στα 300 άτομα. (αν και δεν είμαι καλός σε αυτά),Θεωρώ πάντως ότι για να σε προσέξει ο υποψήφιος περιφερειάρχης πρέπει και να έχει σωστή πληροφόρηση  και σε άλλα θέματα (αποχέτευση ,ΔΕΠΟΣ,περιβαλλοντικές πιέσεις κλπ), όπως και να έχει μια στοιχειώδη πληροφόρηση για αυτά που τρέχουν στην περιοχή μας τα τελευταία 5 χρόνια.

Πάντως  επειδή έγινε παρουσίαση σχεδόν όλων των  υποψηφίων για το περιφερειακό συμβούλιο της Αργολίδος δύσκολα οι δικοί μας θα μπούν σε εκλόγιμη θέση αν φυσικά εκλεγεί ο κ.Τατούλης,


Θαν .Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου