Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Αδιέξοδο στην ΠΑΠΟΕΡ.Παγώνει για 2 μήνες το Σωματείο.(Αναστολή Δράσης)


Σε μια γενική συνέλευση που έγινε σε καλό κλίμα ακόμα και όταν    ήρθαν σε αντιπαράθεση 
διαφορετικές απόψεις έλειψε η "λύση" για την επόμενη μέρα αφού η απερχόμενη διοίκηση δήλωσε ότι δεν επιθυμεί συμμετοχή στο νέο ΔΣ.

Υποψήφιοι εκτός απο ένα μέλος  δεν υποβλήθηκαν ,και παρόλες τις προσπάθειες να συγκεντρωθεί ο αριθμός (επτά) ώστε να συνεχίσει το σωματείο.δεν επιτεύχθηκε.Ετσι αποφασίστηκε  όπως το επιτρέπει το αστικό δίκαιο να αναστείλει την δράση του μέχρι το τέλος Ιουνίου όποτε θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση με την ελπίδα τα πράγματα να είναι καλύτερα.
Πιστεύω ότι υπάρχει ο χρόνος μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να "τρέξει το Σύλλογο" να διαμορφώσει ένα καθαρό πλαίσιο λειτουργίας και δράσης του Συλλόγου ώστε να έχει δυνατότητα ύπαρξης.
Απόψη μου είναι ο Σύλλογος έπεσε θύμα των προεκλογικών μαχών της Επαρχίας και φυσικά σφοδρών προσωπικών αντιπαραθέσεων ιδρυτικών μελών  που η διοικητική ομάδα του Συλλόγου δεν κατάφερε να αμβλύνει.
Επίσης πιστεύω ότι η μη ύπαρξη  ενός τέτοιου ανεξάρτητου σωματείου διευκολύνει πολλούς ενδιαφερόμενους που για διάφορους λόγους θέλουν άλλα πλαίσια λειτουργίας  στις δράσεις πρός το περιβάλλον.
Ελπίζω πάντως ότι θα βρεθεί η λύση και η προσπάθεια θα κάνει μιά νέα αρχή γιατι η πληθώρα των πιέσεων που θα δεχτεί η περιοχή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε απο τα ιστολόγια μας και την αρθογραφία μας ούτε φυσικά απο τις κρατικές δομές που κυριολεκτικά είναι πνιγμένες στην διαφθορά και στον φόβο όσων  δημοσίων λειτουργών επιμένουν να αντιστέκονται   .
Δύσκολες εποχές, και μεγάλες ευθύνες για όλους 
Θ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου