Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επιβεβαίωση απο την Ελληνική Αστυνομία για τον υπέυθυνο εκκαθάρισης των Σφαγείων του Δήμου Ερμιονίδας(δωροδοκία και εκβίαση οι κατηγορίες) .

Λυπηρό συμβάν.Ο λόγος φυσικά στην δικαιοσύνη.Η σκυτάλη τώρα στην δημοτική αρχή μας που έχει και την πολιτική ευθύνη και για τα καλά αλλά και για τα αρνητικά όπως αυτό ειδικά την σημερινή δύσκολη εποχή

"Ι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 51χρονος υπεύθυνος Δημοτικής Επιχείρησης για δωροδοκία
και εκβίαση στην Αργολίδα.
Απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ,
προκειμένου να κατακυρώσει πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Συνελήφθη χθες (3-4-2012) το μεσημέρι στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε οριστεί ως υπεύθυνος και εκκαθαριστής Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ερμιονίδος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία και εκβίαση.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, από 51χρονο ημεδαπό, σύμφωνα με την οποία, ο συγκεκριμένος υπεύθυνος απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ για να κατακυρώσει σε αυτόν πλειοδοτικό διαγωνισμό, που αφορούσε την ενοικίαση κτιριακών εγκαταστάσεων και μηχανημάτων της Δημοτικής επιχείρησης (τοπικά σφαγεία).
Μετά από προηγουμένη συνεννόηση, κανονίστηκε συνάντηση χθες (3-4-2012) το μεσημέρι, στο Κρανίδι Αργολίδας, όπου ο καταγγέλλων παρέδωσε στον ανωτέρω υπεύθυνο, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -15.000- ευρώ.
Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που επιτηρούσαν τον χώρο, συνέλαβαν τον 51χρονο υπεύθυνο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου