Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η Πελοπόννησος χρειάζεται ανάπτυξη και δημοκρατία Όχι «σόου ενός ανδρός»



Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος προέτρεπε την νέα Περιφερειακή Αρχή σε σύμπνοια και αλληλοσεβασμό, ο περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης έσπευσε να ακυρώσει στην πράξη τις προτροπές του επικεφαλής της Ελλαδικής εκκλησίας.

Αντί να αξιοποιήσει την τελετή ορκωμοσίας για να συμπεριφερθεί ως περιφερειάρχης όλων των Πελοποννήσιων, επιδόθηκε σε ένα άκρως προπαγανδιστικό μονόλογο, άξιο μόνο των προεκλογικών του φανφαρονισμών. Με το «τελετουργικό» που επέλεξε, αποκλείσθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, που αντιπροσωπεύουν το 60% του πελοποννησιακού λαού.

Όσο για τη σπουδή, κατά την εκφώνηση των παρευρισκομένων, να ξεχωρίσει και να προηγηθεί ο εκπρόσωπος της Γερμανικής πρεσβείας ακόμα και των υπουργών της Ελληνικής Κυβέρνησης, αντικατοπτρίζει προφανώς την αντίληψη του κ. Τατούλη για το ποιος κυβερνάει πραγματικά αυτή την χώρα.

Η «Πελοπόννησος Πρώτα», θα δώσει με όλες τις δυνάμεις της τον αγώνα για την αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας στην λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θα δώσει έναν ανένδοτο αγώνα κατά της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, σύγχρονη μορφή βαρβαρότητας, που συντρίβει την κοινωνία και βυθίζει την οικονομία σε βαθιά ύφεση, τόσο στην Πελοπόννησο όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Τρίπολη 30 Αυγούστου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου