Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ" - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 25/9/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"

1) Συμφωνούμε ότι το σοβαρό θέμα των απορριμμάτων  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης ,όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε όταν, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας στην πλατεία του χωριού μας, ο τόπος μας γίνεται για μια ακόμη φορά σκουπιδότοπος.
Αναφέρετε στο κείμενο σας ότι επιλέξατε κάποιο συγκεκριμένο χώρο για να τοποθετήσετε τους κάδους απορριμμάτων του χωριού.
Χωρίς καμία απόφαση προχωρήσατε στην επιλογή διάνοιξης νέας παράνομης χωματερής και με περίσσιο θράσος κατηγορείτε εμάς για υποκριτές όταν παράνομα εναποθέτετε τα σκουπίδια όχι σε κάδους όπως λέτε αλλά χύμα στο βουνό .

2) Αναρωτιέστε αν η Ομάδα Δίδυμων της Δυνατής Ερμιονίδος είχαν δει τους σορούς από σκουπίδια στην διασταύρωση του δρόμου για Σαλάντι στις 31/8/2014.
Όντως τα είχαμε δει, όπως είδαμε και ποιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης σας τα πήγε εκεί πριν ακόμα αναλάβετε τα καθήκοντά σας.

3) Σαφώς και δεν θέλουμε να είναι τα σκουπίδια στους δρόμους και τις πλατιείες, όμως κύριοι το δίλλημα δεν είναι αν είναι στους δρόμους και στις πλατειές του χωριού μας ή ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ, όσο προσωρινή και να είναι όπως λέτε, γιατί (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού).

4) Όσον αφορά την μεταφορά των απορριμμάτων από την διασταύρωση Σαλαντίου οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι κάπου εδώ οι υποκριτές είναι άλλοι και όχι εμείς γιατί την ημέρα που εμείς το καταγγείλαμε, εσείς τα μαζέψατε νύχτα με (φορτηγά ,φορτωτές ,φακούς και τσιλιαδόρους).

5) Επειδή αναφερθήκατε στο πρόσωπο του κυρίου Αντουλινάκη Σπύρου, για την αποκατάσταση της αλήθειας υπήρξε όντως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του απερχόμενου δήμαρχου Ερμιονίδας κυρίου Καμιζή, χωρίς όμως να έχει εκλεγεί και για όσους δεν το γνωρίζουν είχε παραιτηθεί από μέλος της παράταξης .Όποτε δεν φέρει καμία ευθύνη.

6) Τέλος δηλώνουμε ότι, η παρέμβασή μας αυτή, και όσες ακολουθήσουν, για το ίδιο ή διαφορετικό θέμα, έχουν ως μοναδικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων και την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας. Να είστε βέβαιοι ότι με την ίδια ευαισθησία θα είχαμε αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση ακόμη και στην περίπτωση που θα ήταν στη δημοτική αρχή η παράταξή μας “Δυνατή Ερμιονίδα”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου