Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα για αυτη την εβδομάδα στο Φουγάρο


Αυτό το Σάββατο από τις 10μμ υποδεχόμαστε στο Café ένα μοναδικό Jazz LIVE με τους Butterfly Effect!
Mε αιχμή του δόρατος τη φωνή της jazz woman Νάσσιας Γκόφα, οι Βutterfly Effect πειράζουν μερικά από τα πιο αγαπημένα jazz standards, και κλείνουν το μάτι στην pop, τη soul και τη rock.
Από τον Stevie Wonder και τους Beatles, μέχρι τον Michael Jackson και την Aretha Franklin, περνώντας μέσα από την αστείρευτη γοητεία των standards της jazz, οι Butterfly Effect παίζουν με τα mood και τα συναισθήματα της στιγμής.
KΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2752047347, 6946594588, info@fougaro-cafe.gr


Κάθε Παρασκευή το Bar του Φουγάρου γίνεται Rock!
Η Χριστίνα Μπρούσαλη ανεβαίνει αυτή την Παρασκευή 6 Μαρτίου στα decks του Φουγάρου και επιλέγει μουσική από όλο το φάσμα της ροκ σκηνής.
Από την κλασική και mainstream μέχρι τη σύγχρονη και alternative ροκ σκηνή, το bar του φουγάρου ξετυλίγει το νήμα του πιο δημοφιλούς μουσικού είδους, όπου ο δυνατός ήχος εγγυάται ένα αντίστοιχο βράδυ.
Happy hours από τις 10 το βράδυ με special τιμές σε όλα τα ποτά!


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας παρουσιάζει το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο χώρο της Fougaro Τhe Gallery, το νέο βιβλίο της Βάλιας Καραμάνου με  τίτλο "Για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Αστάρτη". H Καλλιόπη Καλποδήμου και ο Νικόλαος Μπουμπάρης θα παρουσιάσουν το βιβλίο και θα διαβάσουν  αποσπάσματά του.  


Το Café υποδέχεται την Άνοιξη με ένα μεγάλο γευστικό αφιέρωμα στη μαγειρική παράδοση της Μεσογείου!
Τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου (6, 7, 8 & 13, 14, 15), θα δοκιμάσουμε συνταγές από το Μαρόκο και την Τυνησία. Ένα αμάλγαμα γεύσεων από την Αφρική, την αραβική χερσόνησο και την Ευρώπη!
Μεταξύ άλλων θα δοκιμάσουμε: σούπα με κουνουπίδι και αμύγδαλα, πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου, κότσι αρνίσιο καραμελωμένο με μέλι, κους κους με γαρίδες για όσους νηστεύουν και μία «ταζίν» κοτόπουλου με καραμελωμένα κρεμμύδια, σαλάτες με ψητά λαχανικά, πικάντικα κεφτεδάκια, γλυκά κλπ...
Κρατήσεις: 27520473476946594588 & info@fougaro-cafe.gr


Για τους φίλους μας στην Αθήνα, θα αναχωρήσει πούλμαν το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου 11πμ από σταθμό μετρό Κατεχάκη προς το Φουγάρο με επιστροφή 7μμ από το Φουγάρο, όπως και το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα!
Συμβολικό αντίτιμο: 15€ / άτομο, με την τιμή να συμπεριλαμβάνει μετάβαση με επιστροφή, καφέ-cookie/αναψυκτικό στο Café και εκπτωτικό κουπόνι 10% για το Café και το ArtShop
Kρατήσεις έως την Πέμπτη 5/3:
6940295414, evgenia@fougaro.gr
Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι η συμμετοχή 20 ατόμων



H Βιβλιοθήκη «Ανθός» ανακαινίζεται!
Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη μας ότι η Βιβλιοθήκη, προκειμένου να εμπλουτιστεί με νέους τίτλους βιβλίων και περιοδικών και να αναδιαμορφώσει τους χώρους της, αναστέλλει τη λειτουργία της για τους επόμενους 2 μήνες. Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά.


Με προμετωπίδα την οξύμωρη ρήση του Φρίντριχ Νίτσε «Γίνε αυτό που είσαι», η Δρ. Ψυχολογίας Ευγενία Γεωργαντά, μας καλεί σε ένα διήμερο βιωματικο σεμιναριο με σημείο αναφοράς τις διδαχές του γερμανού φιλοσόφου και την καταλυτική τους επίδραση στη σύγχρονη ψυχοθεραπεία. Μία απλή όσο και δυσπρόσιτη -στις σύγχρονες κοινωνίες-  φράση, που αφού αναλυθεί σε θεωρητικό επίπεδο θα πλαισιωθεί από βιωματικές ασκήσεις ... εσωτερικής ισορροπίας.

Απαραίτητη η κράτηση συμμετοχής



Ομάδα αυτογνωσίας
Τετάρτη 4 Μαρτίου, 6.30μμ

Στην τελευταία αυτή συνάντηση με την ψυχολόγο Γεωργία Χατζηνικολάου διερευνούμε τα συναισθήματά μας και πώς επενεργούν στην ψυχική μας υγεία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
2752047380, 2752047300, info@fougaro-library.gr





ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
πλάθω • διπλώνω • ράβω
Πέμπτη 5/3, 5μμ & Σάββατο 7/3, 1μμ Ι εργαστήρια προσχολικής ηλικίας
Την Πέμπτη κατασκευάζουμε βραχιόλια από πηλό σε άσπρο και κόκκινο για το Μάρτη και το Σάββατο φτιάχνουμε με τη γιαπωνέζικη τεχνική origami πρόσωπα από όλο τον κόσμο με την Αθηνά Μαρινάκη!
Iστορίες από το μπαούλο της γιαγιάς
Κυριακή 8 Μαρτίου, 1μμ Ι δημιουργικό παιχνίδι με τη Μαρία Πλατή
και αυτή την Κυριακή το παλιό μπαούλο της «γιαγιάς» που κρύβει μέσα του διαφορετικά παλιά αντικείμενα, ανοίγει στα Εργαστήρια του Φουγάρου! Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ψυχοκινητικά παιχνίδια και θα διασκεδάσουν δημιουργώντας τα δικά τους αντικείμενα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
το θεατρικό εργαστήρι… συνεχίζεται!
Πέμπτη 7 Μαρτίου, 6.30 & 7.30 μμ Ι με την Χριστίνα Τσεκούρα
Η θεατρική πράξη καθίσταται ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας και κυρίως κατανόησης και σεβασμού των γύρω μας. Το περιβάλλον του εργαστηρίου και μία μαγική... Δραματοβαλίτσα θα προσφέρουν τα απαραίτητα ερεθίσματα για να γεννηθούν πολλές ιστορίες, που θα λάβουν κίνηση μέσω της σωματικότητας του θεάτρου.




Ο πιανίστας Γιάννης Ιορδάνογλου και οι συνεργάτες του στήνουν κάθε Τρίτη στο Φουγάρο ένα πρωτότυπο εργαστήρι μουσικής για τραγουδιστές και μουσικούς, κάνοντας πρόβα σε γνωστά κομμάτια και δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους σε διαφορετικά προγράμματα!


Επικοινωνία: 2752047301 & info@theartshop.gr



ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!



ΦΟΥΓΑΡΟ
Ασκληπιού 98, Ναύπλιο 21100
Απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο.
τηλ. 2752047300  e-mail. info@fougaro.gr  web. www.fougaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου