Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου»

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 υπογράφτηκε στην Τρίπολη η σύμβαση του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου», μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας και του αναδόχου του έργου που είναι η Ε.Ε. Λατομική Α.Τ.Ε..
Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 8.143.684,90€ και το έργο αφορά  στην ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Κρανίδι και Πόρτο Χέλι, στην ολοκλήρωση των αγωγών μεταφοράς Πόρτο Χέλι – Κρανιδίου και Κοιλάδας – Κρανιδίου, στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων αντλιοστασίων στο Κρανίδι, στην Κοιλάδα και στο Πορτοχέλι καθώς και στην κατασκευή μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Κρανιδίου.
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης Πέτρος, και οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χειβιδόπουλος Τάσος, Σιδέρης Βασίλης και Στεφανόπουλος Φάνης ενώ την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πάλης Γιάννης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Τσεγκής Γιώργος.
Κατά αυτόν τον τρόπο, ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο για τον Δήμο Ερμιονίδας το οποίο θα επιλύσει το ζήτημα του αποχετευτικού για το Κρανίδι, το Πορτοχέλι και την Κοιλάδα, έχει φτάσει πλέον στην τελική φάση της ολοκλήρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου