Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την ανάγκη λειτουργίας του παραρτήματος Κρανιδίου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ναύπλιο, 9 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την ανάγκη λειτουργίας του παραρτήματος Κρανιδίου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη με θέμα την ανάγκη ανάκλησης της εισήγησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς να μην γίνουν φέτος εγγραφές στο παράρτημα Κρανιδίου του ΣΔΕ Ναυπλίου με αποτέλεσμα τα 21 άτομα που έκαναν φέτος αίτηση εγγραφής για τα μαθήματα του πρώτου έτους να αποκλείονται από την παρακολούθηση των μαθημάτων
και την αποφοίτησή τους, δεδομένης της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης που χωρίζει το Κρανίδι από το Ναύπλιο όπου εδράζεται το ΣΔΕ.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας και υπευθύνου του Δημοτικού Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κ. Ιωάννη Δημαράκη στο οποίο αναφέρεται το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την εισήγηση της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς να μην γίνουν φέτος εγγραφές στο παράρτημα Κρανιδίου του ΣΔΕ Ναυπλίου με αποτέλεσμα τα 21 άτομα που έκαναν φέτος αίτηση εγγραφής για τα μαθήματα του πρώτου έτους να αποκλείονται από την παρακολούθηση των μαθημάτων και την αποφοίτησή τους, δεδομένης της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης που χωρίζει το Κρανίδι από το Ναύπλιο όπου εδράζεται το ΣΔΕ.

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να εξετάσετε θετικά το αίτημα για αναθεώρηση της απόφασης για την αναστολή των εγγραφών στο Παράρτημα Κρανιδίου του ΣΔΕ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου