Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Χωρίς στεγανοποίηση του εδάφους στον δεματοποιητή και άλλα που χρειάζονται ...κουκουλώνουμε το πρόβλημα

Τα ερωτήματα
- Ποιο συμφέρον έχει ο Δήμος Ερμιονίδας να δεχτεί πρόχειρες λύσεις όταν έχει επίσημα καταγραφεί ότι δεν έχει καμμια ευθύνη στο ότι έγινε στον Σταυρό.
Ο ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ.
Οπότε εμείς να επιμένουμε ότι έχουμε ευθύνη (Να σημειώσω όχι για τις επιλογές του χώρου (πολιτική επιλογή),αλλά για τη λειτουργία του και τα αποτελέσματα της μη ορθής λειτουργίας) είναι λαθεμένη και δεν εξυπηρετεί τα δημοτικά μας συμφέροντα .

Ολη η απόφαση εδώ ,_____


-Επειδή ο χώρος έχει εν ισχύ ΑΕΠΟ ,οποιαδήποτε επέμβαση πρέπει να γίνει με τροποποίηση της και νέα μελέτη που θα προκηρυχθεί θα ολοκληρωθεί και θα δημοσιευτεί επίσημα.
Το γράφει η τελευταία γνωστή απόφαση της Αποκεντρωμένης

Αν δε τηρηθεί αυτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρεθεί απέναντι σε σοβαρές ποινικές κυρώσεις και θα μπλοκάρουν τα πάντα καθώς επειδή έχει γίνει  αποδεκτό ότι εκεί έχει γίνει περιβαλλοντική καταστροφή αν δεν γίνουν τα δέοντα η Ελλάδα  ώς  κράτος θα πάει κατηγορουμένη  τελικά  στην Ευρωπαική επιτροπή  και αν δεν συμμορφωθεί στη συνέχεια στο  Ευρωπαικό Δικαστήριο κάνοντας τη περιοχή μας διασημότερη.
Το ερώτημα είναι γιατί το πολιτικό δυναμικό του τόπου(και η αντιπολίτευση που δείχνει να μην έχει επεξεργαστεί το νομικό παρελθόν του θέματος ) αδυνατεί να κατανοήσει τη πραγματικότητα και αυτοσχεδιάζει ...Να θυμήσω σε όλους ότι
και να ειπωθεί προφορικά σε μια συνάντηση ή σύσκεψη  ,τα γραπτά και οι νόμοι υπερισχύουν συντριπτικά.
Καλό είναι η δημοτική αρχή να δημοσιοποιήσει στους δημότες της τα γραπτά  κείμενα που την οδήγησαν να πάρει αυτή τη θέση που μπορεί να έχει και βάση...Με μια ανακοίνωση πρός τους πολίτες της Ερμιονίδας θα έπρεπε  να το κάνει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.Ζούμε εξάλλου στη εποχή της ανοικτής διακυβέρνησης που είναι και το δόγμα του κ.Τατούλη.Ολα στο φώς όλα στο δημόσιο διάλογο.

"Ι"
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου