Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Εκτακτο δημόσιο συμβούλιο στο Αργος .για την ακύρωση της συμφωνίας με το Ναύπλιο για τη κοινή διαχείριση των απορριμάτων

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 291/2016 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την
Κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.
2. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 292/2016 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την Λειτουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.
Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται στο ότι: α)δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα απόφαση έγκρισης των πιο πάνω προγραμματικών συμβάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων και β)στο ότι επαπειλούνται πρόστιμα από την λειτουργία της χωματερής.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου