.

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Είστε προετοιμασμένοι.....;

Η νέα ταινία του Romain Gavras.Βέβαια τα πιο πολλα έχουν συμβεί ήδη  ίσως και χειρότερα  ..Η κοινωνες μας έχουν ένα συντελεστη φτωχών και πλουσιών ,χορτάτων και πεινασμένων  που αν υπερβεί μια τιμή η κοινωνική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη καθώς οι πολιτικές δομές δεν μπορούν να διαχειριστούν .Ετσι έρχεται η σύγκρουση ,βίαιη,αιματηρή ,τυφλή πολλές φορές .Εξ άλλου σε ενα

Παναγιώτης Λαλεζας σήμερα στο Κρανιδι .απο τον Θεατρικό Ομιλο Ερμιονιδας


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ & ώρα 9.00μ.μ. ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Τιμή εισόδου: € 5,00
Μπύρες, αναψυκτικά, κρασί: € 2,00
Σουβλάκι : € 1,50

Μετανάστες ....Τι λέει η ύπατη αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγγες.

Οι θέσεις της ύπατης αρμοστίας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγγες στην Ελλάδα .Υπαρκτό πρόβλημα οι  μετανάστες ..Αγαπημενο πεδίο άσκησης  βίας ,απειλών  κα σπέκουλας είτε απο την θέση της εξαφάνισης των μεταναστών είτε απο την αλλη πλευρά της αλόγιστης και ανεξελεκτης εισόδου στην χώρα. που λένε  οτι μπορεί να φανταστεί κανείς.Η προσέγγιση της υπατης αρμοστίας του ΟΗΕ τοποθετεί το θέμα στις σωστές του διαστάσεις και αναδυκνείει την ολικη αποτυχία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης
"Ι"
2012 Migration Asylum GR

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απο τον κ.Τσίπρα(Ολη η ομιλία)

Αποκαλυπτήρια στα Δίδυμα -Δευτέρα 4/6/2012Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του Μακαριστού Πατρός Αγγέλου Πέτρου την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας. Η τελετή των αποκαλυπτηρίων θα γίνει στο χώρο που βρίσκεται πλησίον του παρεκκλησιού της Αγίας Τριάδας Διδύμων.
Ο Πρόεδρος
Σερέτης Παναγιώτης

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Η διαφθορά ,η διαφθορά...

Πάντως προεκλογικα αποφεύγουμε να μιλάμε για αυτό.Μιλάμε για το μνημόνιο,μιλάμε για το ευρώ η την δραχμή...αλλα για αυτή λιγα και οχι και σε πρώτο πλάνο..Ξερετε γιατί ; Εχουμε δημοκρατία και στην διαφθορά,Πλούσιοι ή φτωχοί...όλοι μαζί το άθλημα...Και ποιός τολμά να δυσσαρεστήσει τους ψηφοφόρους πελάτες....

"I"
.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Θέμα: Αποτελέσματα Έρευνας για τη διαφθορά στην Ελλάδα σήμερα
Η δειγματοληπτική ερευνά για τη Διαφθορά στην Ελλάδα αποτελεί εφαρμοσμένη έρευνα για το υπ΄ αριθμό ένα πρόβλημα της χώρας.
Η έρευνα καλύπτει τις δυο μεγαλύτερες πληθυσμιακές περιφέρειες της χώρας την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.
Το πρώτο βασικό ερώτημα στο οποίο επικεντρώθηκε η έρευνα ήταν :
Τι μπορούμε να μάθουμε ρωτώντας τους πολίτες για τη διαφθορά;
Αφενός, οι έρευνες της διαφθοράς ασχολούνται κυρίως με τις αντιλήψεις και τις αξιολογήσεις των πολιτών που συμμετέχουν σε μια δημοσκοπική  έρευνα.

Porto Heli,Greece


Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Στην Ερμιόνη την Τετάρτη 6 Ιουνίου καθαρισμός παραλιών .


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης και το Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης συμμετέχοντας στην εκστρατεία της οργάνωσης
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS  «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2012», προγραμματίζουμε την καθαριότητα των παραλιών
του οικισμού της Ερμιόνης
 την Τετάρτη 6 Ιουνίου.
Προσκεκλημένοι στη δράση μας κι όλοι εσείς που αγαπάτε και φροντίζετε τον όμορφο τόπο μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !
 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
               ΤΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ                                              ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
                 ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                              ΝΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σημαντική εκδήλωση την Τρίτη 05/06/2012


Τοπικό δελτίο .

Σε εξέλιξη ειναι οι διαβουλεύσεις απο τον Δήμο Ερμιονίδας για τοην εγκατασταση μονάδας κινητου ΚΔΑΥ και κινητής μονάδας κομποστοποίησης για την διαχείριση των αποριμμάτων του Δήμου αλλά και των συσσωρευμένων στον Σταυρό Διδύμων .Κλιμάκιο του Δήμου επισκέφτηκε τον Δήμο Ευρώτα όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις αλλά και ενημερώθηκε για την πολιτική του συγκεκριμένου δήμου στην διαχειριση των απορριμμάτων.
Δύο είναι τα κρίσιμα σημεία .Αρχικά η ανέρευση της εκτασης τουλάχιστον 1000 τμ για την εγκατάσταση του εξοπλισμού η οποία πρέπει να καλυφθεί με τσιμέντο (η άσφαλτο) και το κυριότερο η ανέρευση πόρων για την χρηματοδότηση της διαχείρισης .Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς για τα συσσωρευμένα (δέματα και χύμα)  χρειάζονται 1,5 εκ  ευρώ τα οποία δεν έχουν προβλεθεί στον προυπολογισμό.Κλειδί εδώ είναι η θέση  της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο κ.Τατούλης
και  ο κ.Χειβιδόπουλος .Εγω πιστεύω ότι οι επιλογές τους για  χρηματοδότηση θα έχει σχέση με την θεωρήση τους κατα πόσον αυτη η τεχνολογία έρχεται σε αντίθεση με τον διαγωνισμό για το μεγάλο εργοστάσιο στην Πελοπόννησο. (ο οποίος καθυστερεί δραματικά) .