.

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε εύχεται για το νέο χρόνο .Σήμερα η Γενική Συνέλευση

ERMIONIDA F.C.
 Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε  εύχεται για τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε, υγεία, δύναμη, οικογενειακή ευτυχία και εκπλήρωση όλων των στόχων.
Καλούμε το Φίλαθλο Κοινό της Ερμιονίδας, να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση την στήριξη στην Ομάδα μας.
Έτσι ώστε όλοι μαζί,  ενωμένοι, Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο, Ποδοσφαιριστές και Φίλαθλοι, να πετύχουμε τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους που έχουμε θέσει, εντός των αγωνιστικών χώρων στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ.
Χρόνια Πολλά!
Χαρούμενο και ευτυχισμένο 2015!
Η Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε.


Για τη συνέλευση ..

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 
την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 μ.μ, στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου (αίθουσα εκδηλώσεων), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
ΘΕΜΑ 1ον: Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε.
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να δηλώσουν στην εταιρεία την συμμετοχή και των αριθμών των μετοχών τους καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.
Την γενική συνέλευση μπορούν να την παρακολουθήσουν και πρώην μέλη της ομάδας όπως και φίλαθλοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου