Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σοβαρά επεισόδια στο Δημαρχείο Κρανιδίου για την δημοπρασία στα απορρίμματα

13:15 Με μια γυναίκα τραυματία  (τελικά δεν έιναι κάτι σοβαρό) που διεκομίσθηκε στο ΚΥ Κρανιδίου με ασθενοφόρο .απο την πλευρά των διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ.,έντονες λογομαχίες  και μικροσυμπλοκές  .Μια προσαγωγή διαδηλώτη απο την Αστυνομία .
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ (+ΠΑΜΕ) έθεσε την δημοπρασία ενός μικρού Δήμου σαν τον δικό μας σαν κεντρικό στόχο .Θεωρώ οτι η απάντηση  θα βρεθεί στο κλίμα που κυριάρχησε στη συνάντηση του Δημάρχου με τους συνδικαλιστές τις προηγούμενες μέρες και ειδικότερα  οι αναφορές για ανίκανους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας στο Κρανίδι.
(Δεν λέγονται αυτα τα πράγματα  ακόμη και αν έχουν βάση ).
Λόγω αδυναμίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας να εξασφαλίσει επαρκή ομάδα διατήρησης της τάξης παρόλες τις οχλήσεις που δέχτηκε   ,το βάρος έπεσε στην μικρή δύναμη του τοπικού ΑΤ που  κατάφερε με υπεράνθρωπες προσπάθειες να  αποσοβήσει μια ολική σύγκρουση και την κατάληψη του δημαρχείου που θα είχε και θύματα .
Πάντως  η εικόνα 50 άνθρωποι από μεσα και 50 (ολοι Ελληνες μη προνομιούχοι) απέξω να ανταλλάσουν υβρεις ίσως είναι μια εικόνα που θα κυριαρχήσει στο μνημονιακό μας μέλλον. είναι απογηοητευτική ...
 ¨Θα ανεβάσω μερικά αποσπάσματα απο τα γεγονότα...
"Ι"



..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου