Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο 24/01/2010

-Θετικό δείγμα η ομοφωνη επιλογή της κ.Αλεβίζου σαν πρόεδρο της ΔΕΥΕ.(Ερμιονίδος) Φαινεται ότι υπάρχει διάθεση για συνέναιση απο τη πλευρά του κ.Σφυρή ,πρέπει όμως και η νεά δημοτική αρχή να λειτουργήσει με θεσμικό τρόπο και χαμηλούς τόνους .
Οχι οτι δεν θα υπάρχουν συγκρούσεις (Είναι υγιής διαδικασία στα πλαίσια ατης πολιτικής λειτουργίας του Δήμου) αλλά θα μειωθεί η πόλωση και το πολεμικό κλίμα. Γράφει η κ.ΑΛεβίζου στο προσωπικό της ιστολόγιο.
  Γεννήθηκα στη Λειβαδιά το Μάρτη του 1954.Έζησα 12 χρόνια στην πατρίδα μου(Παύλο Βoιωτίας)4 χρόνια στην Λειβαδιά και 19 στην Αθήνα.Από το 1988 ζω μόνιμα στο Κρανίδι.Εργάσθηκα στην Εμπορική Τράπεζα (Αθήνα-Κρανίδι). Οι αδυναμίες μου:Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και οι δύο εγγονοί μου.
Ευχόμαστε καλη επιτυχία στην κ.Αλεβίζου και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΕ. -
Για το θέμα της Δάρδιζας είναι θεσμικα σωστή η παραπομπή στην δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης και ατα αλλα τοπικά συμβούλια.(αυτο βοηθά  σημαντικά στην νομική στηριξη των κατοίκων ) αλλά έπρεπε να διατυπωθεί η κεντρική άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί το θέμα δεν είναι τοπικό έχει πολλές πλευρές.Σύμφωνα με την προιστορία του θεματος γνωμη μας ήταν το ΔΣ να είχε πάρει αρνητική θέση να τέλειωνε το θέμα. αφου λίγο πολύ όλοι συμφωνούν με αυτό.Πάντως είναι θετικό το κλίμα για το αίτημα των κατοίκων της Δάρδιζας
Ρεπορτάζ θα δείτε στον κ.Δαμαλίτη εδώ,.
και οπτικό υλικό έχει προαναγγείλει ότι θα παρουσιάσει τo Eikonοskopio News 
και στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου