Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δευτερη απόφαση του υπουργείου για τα διόδια της Στυλίδας.


Τελικά υπάρχουν τρόποι  φτάνει να διεκδικείς χωρίς μισόλογα και πολιτικολογήματα.Ειπαμε όταν ο αρχηγός δώσει  το παράδειγμα ο λαός ακολουθεί.Για αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι παρόλες τις διαφωνίες μας και τις τσαντίλες μας γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύπλοκοι.
Και ταπεινή μου γνώμη ειναι εμείς που έχουμε αποφασίσει να έχουμε δημόσιο λόγο να προσπαθούμε να μην συντηρούμε συγκρουσιακές συμπεριφορές ,ουτε να βάζουμε φιτιλιές .Ολοι έχουμε τις απόψεις μας ,αλλά  όταν διεκδικούμε εναν σημαντικό ρόλο και τον έχουμε κακά τα ψέμματα πρέπει να έχουμε και επίγνωση της ευθύνης μας για αυτό....
"Ιχνηλάτες"

Πηγή.Zougla.gr

Συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ για κατασκευή δρόμων στη Στυλίδα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 22:01
Κονδύλι 1.200.000 ευρώ εξασφάλισε το υπουργείο Υποδομών από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης προκειμένου να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις για τους παράπλευρους δρόμους στα διόδια της Πελασγίας στη Στυλίδα, έγινε γνωστό από το υπουργείο.

Επίσης το υπουργείο Υποδομών είχε ανακοινώσει νωρίτερα τη συμφωνία με την κατασκευάστρια κοινοπραξία για την έκδοση - ανανέωση χιλίων καρτών ελευθέρας διακίνησης των κατοίκων της περιοχής από τα διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου