Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εγκριση επενδύσεων στην Ερμιονίδα .Ερωτήματα ..

Η οικιστική επέκταση στην Ερμιονίδα  είναι έντονη λόγω των πλεονεκτημάτων της περιοχής (εγγύτητα στην πρωτεύουσα,αξία γής,.θεωρητικά εύκολη μεταπώληση,ελκυστικές και καθαρές θάλασσες,ασφάλεια, κοσμική  επιλογή εξοχικής κατοικιας κλπ) .
Η επέκταση αυτη δεν είναι εξ ορισμού αρνητική αφού θεωρείται νόμιμη μορφή επιχειρηματικότητας η οποί αυπό προυποθέσεις μπορεί να προσφέρει σημαντικά στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της περιοχής.
Χρειάζεται τοπικός σχεδιασμός στα όρια βέβαια του εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού .Δυστυχώς οι δημοτικές μας αρχές αποφεύγουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη αλλαγή που παρατηρείται στην Ερμιονίδα. Συνήθως είναι θετικοί  χωρίς βέβαια να πολυκαταλαβαίνουν τι υπογράφουν.
Συμφωνούν σιωπηρά ,η επίσημα ακόμη και αν έχουν ισχυρά επιχειρήματα που τους παρέχουν οι επίσημες αρχές αλλά και η κοινή λογική.
Διαβάστε με ενδιαφέρον το παρακάτω δημόσιο έγγραφο .Η απόφαση αυτή πέρασε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαύρα μεσάνυχτα..Τελικά το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της ΠΕ Αργολίδας αναδυκνείεται σε φύλακα φρουρό της λογικής και της νομιμότητας στην Ερμιονίδας ...
Οι υπόλοιποι ;
Επένδυση Ερμιονιδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου