Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Εκδήλωση για το μεγάλο ταξίδι ¨"Με το ποδήλατο για την "ΕΛΠΙΔΑ" σήμερα στο Casa Dei 1.00



Είναι μια συγκινητική προσπάθεια ,απο δυο μέλη της ελληνικής ομόγενειας στην Αυστραλία.Ενα μεγάλο και επίπονο ταξίδι για έναν καλό σκοπό.
Η ενεργοποίηση όμως συμπολιτών μας σε εθελοντική βάση τοποθέτησαν την δικιά μας Ερμιόνη στο μεγάλο χάρτη του ταξιδιού της Ελπίδας.Μια συνεισφορά στην οικονομική ενίσχυση της "Ελπίδας" αλλά και μιά εξίσου συνεισφορά στην προβολή της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας.
Χαρακτηριστικό της προσπάθειας προβολής της προσπάθειας των ποδηλατών  είναι ότι
έχουν αποστείλει χιλάδες email σε όλο τον κόσμο αφού έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή στήριξη του project .Οπως μας δήλωσε ο  καλός φίλος Λάζαρος -Ακης Γούτος η προσπάθεια άρχισε να καρποφορεί αφού τα μεγάλα εμπορικά μέσα δημοσιεύουν ρεπορτάζ για το θέμα ,και φυσικά για την δικά μας Ερμιόνη την ιδιαίτερη πατρίδα της κ.Μαριάννας Βαρδινογιάννη .Ισως η προσπάθεια τους  εξελιχθεί στην μεγαλύτερη προσπάθεια προβολής της περιοχής μας που τελευταία γίνεται πρωτοσέλιδο για "άλλα πράγματα"...

Σήμερα στο πάντα φιλόξενο Casa Dei που παραχωρεί  ο κ.Γανώσης  στην Ερμιόνη για  εκδηλώσεις προσφοράς έγινε μια πρώτη παρουσίαση του εγχειρήματος (θα ακολουθήσουν και άλλες)  στην τοπική κοινωνία μας.Αρκετός κόσμος   για αρχή ,μια ζεστή εκδήλωση.Το σχετικό video  μας για την θα γίνει upload σε μερικές ώρες .
Στην εκδήλωση παρευρεύθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ κ.Γιάννης Ανδριανός.
Παρακολουθήστε το θέμα απο το επίσημο blog που φτιαχτηκε απο τα δικά μας παιδιά...

Με το ποδήλατο για την "ΕΛΠΙΔΑ

Λίγα λόγια για τους ποδηλάτες..και το πρόγραμμα τους στο Video που ακολουθεί.
"Ι"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου