Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τα "κέρδη " της διαδικασίας παραίτησης .Δελτιο τύπου Δήμου Ερμιονίδας

Πέντε μέρες παράταση στην δεματοποίηση,και υπόσχεση για άμεση απομάκρυνση των δεμάτων
τα κέρδη της διαδικασίας της παραίτησης του κ.Καμιζή και των συμβούλων της πλειοψηφίας.
Οι εξελίξεις μεταφέρονται αυριο στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο Ναύπλιο.
"Ι"
Το δελτίο τύπου.


Στη συνέχεια οι περισσότεροι από αυτούς και με συντονισμένες ενέργειες μετέβησαν στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη και συνάντησαν τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρο και τους Αντιπεριφερειάρχες κ Πουλά Ανδρέα και κα Νικολακάκου Κων/να απαιτώντας άμεση λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων του Δήμου Ερμιονίδας, δήλωσαν την πρόθεση τους στον Περιφερειάρχη να παραμείνουν στο γραφείο του όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί μέχρι να δοθεί άμεση λύση και γραπτή εγγύηση γι’ αυτήν.

Οι σύμβουλοι συνοδεύονταν και από δημότες που δήλωσαν πρόθυμοι να τους συμπαρασταθούν (κκ Γκαμίλης Ηλίας, Κονδύλης Παναγιώτης και Κοτσοβός Γιώργος).
Ο Δήμαρχος κ. Καμιζής Δημήτρης επεσκέφθη το ίδιο χρονικό διάστημα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο στο Ναύπλιο και παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στο τοπικό κανάλι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε επικοινωνία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανιτάκης Α. με τον Δήμαρχο με πρωτοβουλία του Υπουργού.
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις στις 17:30 το απόγευμα και με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρου παραδόθηκε το παρακάτω έγγραφο.



Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει οριστική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου