Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Οι Παλαιμαχοι Ερμιονιδας “φιλοξενησαν” τον Αρη Αιτωλικου (2-3)



Την Κυριακή 14/10/2012, στο γήπεδο της Ερμιόνης, έγινε ο προγραμματισμένος αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ των Παλαιμάχων Ερμιονίδας και Άρη Αιτωλικού. Το παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα προσωπικής επικοινωνίας του ερμιονίτη Δημήτρη Δρουγκάνη (Ρίζου). Από πλευράς Παλαιμάχων Ερμιονίδας, δεν παρουσιάστηκε η γιορταστική εικόνα που έπρεπε για δύο λόγους:
1. Υπήρξε ισχνή –απογοητευτική προσέλευση Παλαιμάχων (μόλις 11) και
2. Επηρέασε έντονα ο τραυματισμός του  Κούλη, που έφυγε για το Νοσοκομείο, μετά από μια πολύ άτυχη γι αυτόν στιγμή. Την ενδεκάδα πλέον συμπλήρωσε ένας παρευρισκόμενος στο γήπεδο… Πίου. Έτσι, ενώ η Ερμιονίδα προηγήθηκε με 2-0 (Θηβαίος, Πίου) οι πολύ καλά οργανωμένοι φιλοξενούμενοι στο Β΄ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν με 2-3 (Κτιστόπουλος, Φλώρος, Νταλακώστας).
Οι συνθέσεις:
Παλαίμαχοι Ερμιονίδας: Σχοινάς, Σαράντος, Λαύκας, Δ. Μέλλος, Παπαντωνίου, Σκαλτσάς, Κούλης (Πίου), Φουρνάρος, Ι. Οικονομόπουλος, Θηβαίος, Μ. Νίκας.
Άρης Αιτωλικού: Μπεσίρης (Γρηγούρας), Ζιόγωλος, Γαλανός (Καστανάς), Καριοφύλλης, Αρέτας, Κερανούδης, Β. Καρέτσος (Κράνης), Κτιστόπουλος, Φλώρος, Μακούλης, Νταλακώστας.

Η ομάδα των Παλαιμάχων Ερμιονίδας για ακόμη μιά φορά εφέτος προβλημάτισε με την παρουσία της και τις απουσίες της. Την ατμόσφαιρα ζέσταναν οι σύζυγοι και τα παιδιά των φιλοξενουμένων με την ζωηράδα τους και τα συνθήματα υπέρ του Αρη. Ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες αποστολές Παλαιμάχων που έχουν έλθει στην επαρχία μας. Μετά τον αγώνα προσφέρθηκε από τους
γηπεδούχους ένα μικρό δείπνο στην ταβέρνα του Κούλη Τζιέρη. Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ερμιονίδας Χ. Κατσιάβελος ευχαριστεί, εκ μέρους της ομάδας, τον ΄Αρη Αιτωλικού και ιδιαίτερα τον οργανωτή Κώστα Καστανά, ο οποίος έστειλε και το φωτογραφικό  υλικό. Ο Κώστας Καστανάς ευχαριστεί τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ερμιονίδας για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τους Κατσιάβελο Χ., Παλυβό Χ. και Δημήτρη Δρουγκάνη (Ρίζο), εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον άτυχο Τζιέρη και αναμένει να ανταποδώσουν την φιλοξενία στο Αιτωλικό.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ν. Μουσταΐρας
http://www.paratiritis-news.com/
Φωτογραφίες: Κώστας Καστανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου