Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δημοπρατουνται οι μελέτες για τον παραλιακό αξονα της Πελοποννησου

Σύντομα πρόκειται να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις για τον λεγόμενο «παραλιακό άξονα της Πελοποννήσου», σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Ο Περιφερειάρχης είπε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου – αρχές Απριλίου θα βγει η δημοπράτηση για τις μελέτες του έργου που ξεκινά από την Κόρινθο, συνεχίζει στην Επίδαυρο, την Ερμιόνη, το Ναύπλιο συνεχίζει στην Κυνουρία (Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο, Φωκιανός) και προχωρά στο Γύθειο, το Γερολιμένα και φτάνει στην Καρδαμύλη, τη Στούπα (Δυτική Μάνη) για να καταλήξει στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο (προς το παρόν έχει προχωρήσει μόνο το κομμάτι Φωκιανός – Κυπαρρίσσι), που θα ενώσει παραλιακά την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πηγή: kalimera-arkadia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου