Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Φλωράς. 40 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χρέη στον ΟΑΕΕ-βίντεο

.

Η ιστοσελίδα του ΕΕΑ www.eea.gr,  παρέχει την ευκαιρία για μια εκτεταμένη πληροφόρηση για το πώς μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τις καθυστερήσεις εισφορών στον ΟΑΕΕ, πώς να αντιμετωπίσουν την άρνηση παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πώς να κάνουν προσφυγές για άδικες πράξεις του ΟΑΕΕ κλπ.

 

Φιλοξενούμε τον Γιώργο Φλωρά, μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ ο οποίος, στο γενικότερο παλίσιο δράσης των μελών του Δ.Σ., να στηρίξουν τους επαγγελαμτιες με προβληματα στον ΟΑΕΕ, έχει αναπτύξει, το τλευταίο διάστημα ειδική δράση στο θέμα αυτό, έχει σημαντική συμβολή στην έκδοση της Γνωμοδότησης Μανιτάκη – Καϊδατζή για την υποχρέωση του ΟΑΕΕ να σφραγίζει τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων, ανεξάρτητα αν οφείλουν εισφορές οι οποίες του χρεώνονται αναδρομικά, έχει κερδίσει, σε πρώτο βαθμό,  μια δικαστική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ  και έχει ενημερώσει, τους επαγγελματίες μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΕΑ για πολλά θέματα του ΟΑΕΕ.

 

Μέσα σε μισή ώρα, ο επαγγελματίας που οφείλει στον ΟΑΕΕ, μπορεί να πάρει απάντηση σε 40 και πλέον ερωτήσεις που αφορούν το Ταμείο και τις δοσοληψίες με αυτόν.

 

Δείτε όλο το βίντεο με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου