|
Οκτώβριος και το Café του Φουγάρου προετοιμάζεται δυναμικά με
καινούργιες συνταγές και μικρά γαστρονομικά αφιερώματα, φτιαγμένα από
υλικά που παράγει η Αργολική γη.
Στο Φουγάρο αγαπάμε τη γλυκιά κολοκύθα και με αυτήν ξεκινάμε, με ένα μικρό αφιέρωμα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 3, 4 & 5 Οκτωβρίου. Ο σεφ μας, Marcus Walser, δίνει μια Ασιατική νότα στην «κλασική» συνταγή της σούπας από ψημένη κολοκύθα προσθέτοντας πιπερόριζα και πλαισιώνει το μενού με μία αλμυρή τάρτα με κολοκύθα, ανθότυρο και προσούτο. Τα ψητά κρέατα που υπάρχουν στο μενού συνοδεύονται από ένα «γκρατινέ» καραμελωμένων λαχανικών του Φθινόπωρου με κολοκύθα φυσικά. Ριζότο με κολοκύθα και πεκορίνο επίσης, κλασικός συνδυασμός υλικών του Ιταλικού βορρά και για όσους προσέχουν την διατροφή τους μία ανάλαφρη mousse γλυκιάς κολοκύθας για επιδόρπιο.
Κρατήσεις: 27520 47347 & info@fougaro-cafe.gr
|
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου