Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

H Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλεί στη αντικυβερνητική διαμαρτυρία της Κυριακής 30 Νοέμβρη


Σαν Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλούμε όλους όσους προσβάλλονται από την απόφαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου να αντιδράσουν στην κοροϊδία:
- Να μην ανεχτούν οι μαθητές και η νεολαία του Ναυπλίου να βραβεύονται στο όνομά τους αυτοί που τους καταδικάζουν στο αβέβαιο μέλλον και την ανεργία.
- Να μην ανεχτούν οι άνθρωποι του μεροκάματου του Ναυπλίου να βραβεύονται στο όνομά τους αυτοί που τους στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή.
- Να μην ανεχτούν οι αγρότες του Ναυπλίου να βραβεύονται στο όνομά τους αυτοί που τους ανάγκασαν πριν λίγο καιρό να βγουν και να κλείσουν τους δρόμους.
- Να μην ανεχτούν οι μικροί επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες του Ναυπλίου να βραβεύονται στο όνομά τους αυτοί που τους έκλεισαν το μαγαζί και το γραφείο.
- Να μην ανεχτούν οι συνταξιούχοι του Ναυπλίου να βραβεύονται στο όνομά τους αυτοί που τους κλέβουν τους κόπους μιας ζωής για να πληρωθούν τα ΕΝΦΙΑ και κάθε λογής χαράτσια.
Καλούμε όλους αυτούς και τις πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται στην περιοχή ενάντια στην κυβερνητική πολιτική να συντονιστούν όπως έκαναν και για το ζήτημα του ΤΑΙΠΕΔ και να δώσουν στις 30 Νοέμβρη, την ίδια μέρα της βράβευσης του Σαμαρά στην πόλη μας την απάντηση ότι η κοροϊδία αυτή δεν θα περάσει στο όνομά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου