Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αποτελέσματα αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα



Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα, προσήχθησαν σαράντα τρία (43) και έ γινε έλεγχος σε διακόσια σαράντα επτά (247)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε ενενήντα οκτώ (98) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα δύο (42) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (27.12.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αρκαδίας και Λακωνίας καθώς και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ) της Διευθύνσεως Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια σαράντα επτά (247) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα οκτώ (168) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα εννέα (79) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα οκτώ (98) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα τρία (43) άτομα, από τα οποία δεκαπέντε (15) ήταν ημεδαποί και είκοσι οκτώ (28) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
  •  Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα Ναρκωτικά.
  •  Έξι (6) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
  •  Τρείς (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  •  Δύο (2) αλλοδαποί, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα
  •  Τρείς (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα δύο (42) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -580- γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου