Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Έτοιμη η μελέτη ανάπτυξης των Ορεινών χωριών της Αργολίδας

 
 
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης και η Επιστημονική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιά, που έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» διοργάνωσαν σύσκεψη των αιρετών αυτοδιοικήσεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.


Στην σύσκεψη που συμμετείχαν Δήμαρχοι, φορείς και ενδιαφερόμενοι πολίτες της Αργολίδας, γνωστοποιήθηκαν τα πορίσματα της μελέτης της επιστημονικής ομάδας και αναλύθηκαν οι μέθοδοι υλοποίησής τους.
Θυμίζουμε ότι, επί μέρους διαβουλεύσεις, είχαν οργανωθεί από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, σε ορεινά χωριά της Αργολίδας, τους αμέσως προηγούμενους μήνες.
Η μελέτη, που είχε ανατεθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο,  προετοίμασε τις προτάσεις για χρηματοδότηση αναγκαίων έργων και δράσεων για την ανάπτυξη της ορεινής Αργολίδας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου