Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας σας προσκαλεί στην πρώτη της εξόρμηση για το 2015


Η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας σας προσκαλεί στην πρώτη της εξόρμηση για το 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιιόνης και του Κρανιδίου.



Η πεζοπορία θα είναι κυκλική. Θα ξεκινήσει από το Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, θα περάσουμε την περιοχή Δισκούρια (υπέροχη θέα προς τη θάλασσα), θα επισκεφτούμε το ιστορικό ξωκκλήσι Αγίας Τριάδος στην περιοχή της Πικροδάφνης, θα κάνουμε μια στάση στο πευκόδασος του Αγίου Ιωάννη Κρανιδίου, μετά θα περάσουμε από το παλιό ξωκκλήσι του Αγίου Βασιλείου, θα γνωρίσουμε το αρχαίο πέτρινο πηγάδι της Πικροδάφνης και θα καταλήξουμε πίσω στο Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων. Από εκεί θα φύγουμε με τα οχήματά μας για την ταβέρνα του Πολίτη, στα ευκάλυπτα Ερμιόνης, όπου θα γίνει η κοπή της πίτας. Εκεί θα φάμε, θα πιούμε και θα γιορτάσουμε τον ερχομό της νέας χρονιάς με ζωντανή μουσική από καλλιτέχνες, μέλη και φίλους  της Φυσιολατρικής  (Χρήστος Τουτουντζής, Γιάννης Ευστρατίου και Γιάννης Κοροντίνης)



Στοιχεία διαδρομής
Η διαδρομή είναι εύκολη, μήκους 9 χιλιομέτρων και διάρκειας περίπου 3 ωρών και 30 λεπτών. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 10 ετών και άνω. Φορέστε ρούχα άνετα και παπούτσια πεζοπορίας (ή αθλητικά).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η πεζοπορία θα ακυρωθεί. Τότε θα βρεθούμε κατευθείαν στην ταβέρνα την προβλεπόμενη ώρα.



Πρόγραμμα
  • Ώρα συνάντησης στους Αγίους Αναργύρους: 10:15
  • Ώρα έναρξης πεζοπορίας: 10:30
  • Επιστροφή στο μοναστήρι: 14:00
  • Συνάντηση στην ταβέρνα: 14:00


Όσοι δεν θα συμμετάσχουν στην πεζοπορία, αλλά θέλουν να γιορτάσουν μαζί μας, μπορούν να έρθουν κατευθείαν στην ταβέρνα στις 14:00.






Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και 1 λίτρο κρασί ανά 4 άτομα). Για τους μικρούς φίλους της Φυσιολατρικής το κόστος είναι 5 ευρώ.

Σας παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να έρθετε στην εκδήλωσή μας, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας άμεσα, για λόγους οργάνωσης. 



Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977643386 (Δαμιανός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου