Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στο Φουγάρο(Ναύπλιο).αυτη την εβδομάδα..




Το εμβληματικό έργο του εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού, προσεγγίζεται θεατρικά και σκηνοθετείται από το Δήμο Αβδελιώδη σε μια παράσταση - με πρωταγωνίστρια την Όλια Λαζαρίδου - που είχε θερμότατη υποδοχή από κοινό και κριτικούς.
Ώρα έναρξης: 9μμ
Εισιτήριο: 10€ / Μειωμένο: 6€ (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι)
Χώρος: Φουγάρο The Gallery Ναύπλιο
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2752047300


Την Παρασκευή 6/2 στις 6μμ, πριν την παράσταση, ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει σε ένα ανοιχτό εργαστήριο με ελεύθερη είσοδο τη μέθοδό του επάνω στην απόδοση και την ερμηνεία ενός κειμένου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν το κείμενο που θα προσεγγίσουν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Αντίστοιχα εργαστήρια που έχουν πραγματοποιηθεί είχαν ιδιαίτερη απήχηση σε κοινό και εκπαιδευτικούς.


Κάθε Παρασκευή το Bar του Φουγάρου ζωντανεύει!!
Τα φώτα χαμηλώνουν,
η μουσική δυναμώνει,
οι Djs απογειώνονται,
τα ποτά χορεύουν!!
Αυτή την Παρασκευή 6/2 DJ sets με το Διαμαντή Βούλγαρη


To Σάββατο 7 Φεβρουαρίου από τις 10μμ ο Δήμος Κασαπίδης (ακουστική κιθάρα, φωνή, φυσαρμόνικα) με την κόρη του Μαρία Κασαπίδου (φωνή) παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ξένες και ελληνικές μπαλάντες από τον χώρο της folk, soul-pop, κ.ά!
Και το μεσημέρι της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου απο τις 12, οπως παντα, αγαπημένες μουσικές στο πιάνο με το Γιάννη Ιορδάνογλου!


Mπαίνοντας για τα καλά στο Τριώδιο, σκεφτήκαμε το μήνα αυτό να το γιορτάσουμε
με μικρά αφιερώματα στην Ελληνική τοπική κουζίνα!
Ξεκινάμε λοιπόν στις 6, 7 & 8 Φεβρουαρίου με συνταγές από τη Μακεδονία: σουτζουκάκια από τις Σέρρες μέσα σε λευκή σάλτσα μακάλο, κοκκινιστό αρνάκι γάλακτος με πλιγούρι, παστουρμαδόπιτα και το κυρίαρχο χειμωνιάτικο πιάτο του Ελληνικού Βορά: χοιρινό με λάχανο!
Κρατήσεις: 27520473476946594588 & info@fougaro-cafe.gr


Οι φίλοι μας από την Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν οργανωμένα το Φουγάρο με πούλμαν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, όπως το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα!
Αναχώρηση: 11πμ Ι σταθμός μετρό Κατεχάκη
Επιστροφή: 7μμ Ι από Φουγάρο προς Κατεχάκη
Συμβολικό αντίτιμο: 5€




Ομάδα αυτογνωσίας με την ψυχολόγο Γεωργία Χατζηνικολάου
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, 6.30μμ

Διερευνούμε τα συναισθήματά μας και πως επηρεάζουν την υγεία μας. κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη με τεχνικές χαλάρωσης και τρόπους αντιμετώπισης του στρες.
Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης με το "Θεατροδρόμιο", συντονίζει η Δ. Φλεβάρη
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 5μμ & 7μμ

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά ηλικίας 7-10 & 11-15 ετών στο να μπαίνουν στη θέση του άλλου μέσω του θεατρικού παιχνιδιού!!





ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:


Αποκριάτικες μεταμφιέσεις!!!
Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, 5μμ Ι εργαστήρια προσχολικής ηλικίας
Με την παιδαγωγό Αθηνά Μαρινάκη, χαιρόμαστε της Απόκριες με κατασκευές και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε με τα χέρια μας τις μάσκες και τα αξεσουάρ μας!


AFRICA: απόκριες στα εργαστήρια του Φουγάρου!
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Φεβρουαρίου Ι Ζώα της Αφρικής, μάσκες, αξεσουάρ

Ακολουθούμε τους  εξωτικούς ρυθμούς, εμπνεόμαστε από την ζούγκλα, τα safari, folk μοτίβα και αισθητική: ντυνόμαστε, βαφόμαστε χορεύουμε και γευόμαστε άλλους πολιτισμούς!


παίζουμε, μαθαίνουμε, δημιουργούμε αποκριάτικα
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 1μμ Ι 
δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά από 4 ετών
Οι συναντήσεις αυτού του μήνα με τη Μαρία Πλατή αποσκοπούν στην εξοικείωση των παιδιών με έθιμα γύρω από τη γιορτή των αποκριών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. 




μαθήματα κεραμικής
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, 5:45μμ & 7μμ Ι με την Πολυτίμη Μπηλιώνα 
Για 3η χρονιά, στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κεραμικής, οι αρχάριοι εκπαιδεύονται στην τεχνική της πηλοπλαστικής και του μακαρονιού, ενώ οι πιο μυημένοι χρησιμοποιούν και τον τροχό!
εργαστήριο γλυπτικής ακατέργαστου μαλλιού felting
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, 5μμ Ι με την Άννα Βλασερού
Με δύο πανάρχαιες τεχνικές επεξεργασίας του μαλλιού – την τεχνική με σαπουνόνερο και αυτή της βελόνας – και με απεριόριστες επιλογές για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς, σας περιμένουμε … για 3η συνεχή χρονιά, σε αυτό το εμπνευσμένο εργαστήριο!
το μαγικό χαλί, εργαστήριο ραπτικής χαλιού
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 7μμ Ι πρόγραμμα ενηλίκων με την Πηνελόπη Γατσά

Ράβουμε το δικό μας χαλί, δημιουργώντας από ανακυκλώσιμα υφάσματα. Πολύχρωμα patchwork που μπορούν να ντύσουν τον τοίχο, τον καναπέ, το κρεβάτι ή να γίνουν μια πρωτότυπη κουρτίνα.




Σε αυτό το εργαστήριο με τον πιανίστα Γιάννη Ιορδανογλου, τραγουδιστές και μουσικοί προετοιμάζονται για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο, μπορούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία των τραγουδιστών...


Επικοινωνία: 2752047301 & info@theartshop.gr



ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη
παρέα με τον Sfera 94,1 FM

12 Φεβρουαρίου από 9μμ
Tο Φουγάρο σας περιμένει σε μια μοναδική, κεφάτη βραδιά με μενού στα κάρβουνα και πολλή μουσική!! Τη μουσική φροντίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 94,1 FM.
Aπό τις 9μμ απολαύστε με την παρέα σας πλούσιο «παραδοσιακό» μενού, LIVE με το συγκρότημα Ελληνικός Διπλός και μουσικές επιλογές από παραγωγούς του Sfera 94,1 FM.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2752047347, 6946594588 & info@fougaro-cafe.gr


Πληροφορίες - Συμμετοχές: Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. τηλ. 27520 99085



ΦΟΥΓΑΡΟ
Ασκληπιού 98, Ναύπλιο 21100
Απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο.
τηλ. 2752047300  e-mail. info@fougaro.gr  web. www.fougaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου