Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε ανακοινώνει, στους κατοίκους της Ερμιονίδας και στους συμπατριώτες Ερμιονιδείς της Πρωτεύουσας, φιλάθλους και φίλους της Ομάδας μας, ότι το προσεχές Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.30, η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ομάδα της Α.Ε.Κ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE - ΟΠΑΠ.
Η Ομάδα μας θα βρεθεί αντίπαλος με μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, σε μια από τις κορυφαίες, αν όχι στην κορυφαία, μέχρις στιγμής, στιγμές του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας. 

Γι΄αυτό και η συνάντηση του Σαββάτου ξεπερνά τα ποδοσφαιρικά όρια και πάει πολύ
παραπέρα. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει πως η Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε μπορεί και πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω και να φανεί αντάξια των ελπίδων μας .
Τα μηνύματα που έρχονται από την αγωνιστική κατάσταση της Ομάδας μας είναι αισιόδοξα και όλοι πιστεύουμε πως η Ομάδα μας στο Γήπεδο, << με το κεφάλι ψηλά >>, θα διεκδικήσει αυτό που πρέπει και αυτό που της ανήκει, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μια ιστορική ομάδα όπως η Α.Ε.Κ και σε ένα Γήπεδο Ναό του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως το Ολυμπιακό Στάδιο.
Καλούμε όλους ανεξαίρετα τους Ερμιονιδείς κατοίκους της Ερμιονίδας και της Αθήνας και τους φίλους και επισκέπτες παραθεριστές της Ερμιονίδας, να βρεθούν το επόμενο Σάββατο στις 18.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο, να χαρούν την ιστορική αυτή στιγμή και να ενισχύσουν την Ομάδα μας για να διεκδικήσει και να πάρει αυτό που της ανήκει.
Από το Γραφείο Τύπου
Τετάρτη 4 Μάρτίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου