.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Μια σύλληψη ημεδαπού για τη ληστεία στη Κοιλάδα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 20 Αυγούστου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένα άτομο για ληστεία στην Αργολίδα
Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ληστεία και αρπαγή
Συνελήφθη, χθες (20.8.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) άγνωστα άτομα, που κατηγορούνται για ληστεία και αρπαγή, τα οποία αναζητούνται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω άγνωστοι δράστες, χθες (20.8.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, έναν (1) 41χρονο ημεδαπό και τον οδήγησαν με το όχημά του, σε ερημική περιοχή άλλης τοπικής κοινότητα του ίδιου Δήμου, με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα, από όπου αυτός κατάφερε να διαφύγει.
Στη συνέχεια, ο 27χρονος μαζί με τους τρείς (3) από τους ανωτέρω αγνώστους δράστες, χρησιμοποιώντας το όχημα του 41χρονου, πήγαν στην οικία αυτού, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, όπου βρίσκονταν οι ηλικιωμένοι γονείς του και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκε ο 27χρονος χθες το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου