.

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Τάσος Λάμπρου :Ζητά εξηγήσεις απο τη ΔΕΥΑΕΡ σχετικά με καταγγελιες δημοτώνΚύριε Πρόεδρε,
Τις προηγούμενες μέρες μας καταγγέλθηκε επώνυμα και ανώνυμα ότι το συνεργείο που έχει αναλάβει την συντήρηση – επισκευή του δικτύου ύδρευσης και ασχολείται με τις βλάβες, κυρίως στην Δ.Κ. Κρανιδίου πολλές φορές ζητά χρήματα για την εκτέλεση κύριων και συμπληρωματικών εργασιών. Το φαινόμενο είναι παράνομο, καταβολή χρημάτων χωρίς παραστατικό, γι’αυτό υπάρχουν αστικές και ποινικές ευθύνες και απαράδεκτο για τη λειτουργία της δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Κρανιδίου. Γνωρίζω ότι οι καταγγελίες έφτασαν και σε εσάς, ζητώ άμεση παρέμβαση και φυσικά να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να αντιμετωπιστεί αυτό το απαράδεκτο και παράνομο φαινόμενο.
Η μη άμεση αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου θα δημιουργήσει υποψίες για την αποτελεσματικότητα και την εντιμότητα όλου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Απαιτούμε άμεσες ενέργειες, άμεση διερεύνηση καταγγελιών, τιμωρία υπευθύνων και αναθεώρηση της επιλογής σας για την συνεργασία με τα συγκεκριμένα άτομα. Στα πλαίσια συντήρησης του δικτύου ύδρευσης
Με την ευκαιρία ζητάμπρου ώ να μου παραδώσετε τα εξής:
  1. Όλες τις συμβάσεις του οικονομικού έτους 2015 που σχετίζονται με την συντήρηση – επισκευή του δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας.
  2. Τις συμβάσεις εργασίας των συγκεκριμένων εργαζομένων που είχαν την ευθύνη της επισκευής των δικτύων ύδρευσης.
  3. Αντίγραφο του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2015 της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
  4. Αντίγραφο του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016 της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡΓια τη Δημοτική Παράταξη
Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
Ο επικεφαλής
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου