Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΡΑΝΙΔΙ 1/2/2016
LESX4
    Την Τετάρτη  27 Ιανουαρίου ,στο χώρο της Βιβλιοθήκης Κρανιδίου συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης και αρκετοί φίλοι της Βιβλιοθήκης για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και για την ανάλυση του βιβλίου του Jo Nesbo Ο χιονάνθρωπος.  Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα έκοψε τη βασιλόπιτα η Άννα η Στρίγκου, δημοτική σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Ν.Π.Κ.Α.Π.Π. και μέλος της Βιβλιοθήκης .Το φλουρί κέρδισε η μαθήτρια Ζαμπετάκη Γεωργία.
LESX1
     Στη συνέχεια έγινε η συζήτηση για το βιβλίο. Ο Χάρι Χόλε σε μια ακόμη περιπέτεια ,σε αναζήτηση ενός serial killer που σηματοδοτεί, προειδοποιεί για το επόμενό του χτύπημα κατασκευάζοντας έναν, κατά τα άλλα, χαριτωμένο χιονάνθρωπο, που για όλους είναι ένα παιχνίδι συνυφασμένο με την
αθωότητα, το παιχνίδι, τη χαρά που εδώ όμως γεννά συναισθήματα πανικού και τρόμου, γιατί ο δολοφόνος έχει ήδη φτάσει.Όλα τα πρόσωπα, πιθανοί ένοχοι. Όλα με φόντο το χειμωνιάτικο Όσλο, που ο Χάρι θεωρεί μια πανέμορφη πόλη;;
LESX
      Ενθουσιασμένοι οι αναγνώστες από το ζοφερό ¨Χιονάνθρωπο¨ τον προτείνουν ανεπιφύλαχτα σε όποιον αγαπά την αστυνομική λογοτεχνία, αλλά και σε όσους εκτιμούν ένα καλογραμμένο βιβλίο.Το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσουν τα μέλη της Λέσχης είναι του Ίαν Μακ Γιούαν «Ο νόμος περί τέκνων». Ημερομηνία συνάντησης θα ειναι η Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.
Απαραίτητη διευκρίνηση: τα βιβλία που διαβάζονται από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης αγοράζονται με χρήματα της Βιβλιοθήκης και μπορεί όποιος επιθυμεί να τα αναζητήσει εκεί και να τα δανειστεί.
Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου