Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η αλήθεια για το Σταυρό.

Σχετικά έγγραφα,https://www.scribd.com/…/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%…
και στη συνέχεια αυτό.
https://diavgeia.gov.gr/…/7%CE%9A54%CE%9F%CE%A11%CE%A6-71%C…

.

 Αυτό σημαίνει ότι πρώτη επιλογή είναι να δουλέψει σύμφωνα με την αδειοδότηση ο δεματοποιητής.Επειδή αυτό είναι πλέον τεχνικά αδύνατο
και ούτε θα το  επιτρέψουμε σα τοπική κοινωνία περνάμε στο δεύτερο.
Το οποίο σημαίνει ότι με δαπάνη του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου που μέλος του είναι ο Δήμος Ερμιονίδας πρέπει να γίνουν τα παρακάτω
Με δύο λόγια ,Μελέτη και πλήρη αποκατάσταση .
Με αυτό έχει λυθεί και το θέμα του φταίχτη της κατάστασης .Είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί ,είτε τον βολεύει πολιτικά είτε όχι ,η ευθύνη για το χάλι στο Σταυρό δεν έχει καταλογιστεί στις δημοτικές αρχές του Δήμου Ερμιονίδας αλλά στον επισημο διαχειριστή του χώρου που είναι τυπικά ο ΦΟΔΣΑ.(Εδω δικαιώνεται η προηγούμενη δημοτική αρχή ώς πρός την ευθύνη για αυτό ,όχι απο μένα αλλα΄απο τις επίσημες αρχές).Οπότε όσο συνεχίζεται η συζήτηση αυτό εκθέτει αυτόν που επιλέγει να τη συνεχίζει ,άσχετα αν έχει δίκιο ,για τη παθητικότητα και την  αδυναμία ώς πρός την αποτροπή  της προηγούμενης δημοτικής αρχής),επιπλέον  η συζήτηση δεν έχει καμμιά εμφανή χρησιμότητα για τη τοπική κοινωνία  εκτός ότι φορτίζει τη κοινωνία και συνεχίζει τη πόλωση που τόσο έχει στοιχίσει στις κοινές μας υποθέσεις μας.
Οπότε δε χρειάζεται και δε χρειαζόταν να κάνει μετρήσεις ο Δήμος μας απλά να επιβάλει να γίνουν τα αποφασισμένα βήματα απο τη πολιτεία (που περιέχουν και τις μετρήσεις)που επιφέρουν βαριές ποινικές ευθύνες σε αυτούς που είναι υποχρεωμένοι .
να τα κάνουν αν δεν το κάνουν,γιατί αν κάποια στιγμή ότι ο Σταυρός είναι  απειλή κατα της ανθρώπινης ζωής τα αδικήματα είναι κακουργήματα .

Αν δεν έχει τη διάθεση να το κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες    ο Δήμος θα γίνει αναπόφευκτα από κάποιους  άλλους και ο Δήμος πάλι θα τρέχει πάλι πίσω απο τις εξελίξεις .

Ειδικά τώρα που θα μπει  αναπόφευκτα στο παιχνίδι και  το γραφείο του επίτροπου της ΕΕ καθώς ο χώρος εκεί δεν φαίνεται στην Κοινότητα ώς είναι ,ΧΑΔΑ(=πρόστιμο) αλλά κάτι αλλο που δεν είναι .
Ας ξαναδιαβαστούν αυτά τα δύο έγγραφα επιμελώς από όσους  είτε έχουν υποχρέωση είτε απλά ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στη λύση του θέματος στο Σταυρό που δεν αφορά μόνο τα Δίδυμα και τους Φούρνους.
Τώρα γιατι αποφεύγονται οι μετρήσεις;
Γιατί  αν βρεθούν αυτά που όλοι φοβόμαστε(μπορεί και να μη βρεθούν ) ,όλο το πρόγραμμα αποκατάστασης των ΧΑΔΑ θα τιναχθεί στον αέρα καθώς θα ζητηθούν σεόλους τους ΧΑΔΑ μετρήσεις .και τα κόστη  αποκατάστασης θα εκτοξευθούν στο διάστημα.,μπίζνες θα χαλάσουν και θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες που δεν θα μπορούν να καλυφτούν ειδικά με τη παρούσα κυβέρνηση .
Εξω απο όλα αυτά ο Δήμος Ερμιονίδας έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι νοιάζεται για την υγεία των δημοτών του και ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτό που πρέπει να είναι ,μια ανεξάρτητη  αδέσμευτη αρχή που δεν έχει φοβικά σύνδρομα.
"Ι"


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου