Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Μάθετε για τα HOax του διαδικτύου.Θέλεte αν είστε oi ανόητοι του διαδικτύου και της παρέας σας;


Εχετε σκεφτεί ποτέ οτι στις καθημερινές σας συζητήσεις συνήθως σε θέματα επικαιρότητας
αναπράγεται  καραμπινάτα ψέμματα  που αναπαράγονται ταχύτατα (λόγω και της φύσης του μέσου);
Αεροψεκασμοί,μετανάστες ,θεραπεία και προέλευση για τις αρρώστιες....
Ψέμματα καραμπινάτα ,που καταφέρνουν ακόμη και ανθρώπους με ικανότητες και ανώτατη εκπαίδευση να αυτορεζιλεύονται σε καθημειρνή βάση....
Συμπέρασμα μελετάτε προσεκτικά τις γραφές του διαιδικτύου...

"Ι"

http://ellinikahoaxes.gr
Γράφουν οι συντάκτες τους ...

Ο ιστότοπος αυτός είναι το αποτέλεσμα της ένωσης των παρακάτω blogs που ασχολούνται με την κατάρριψη μύθων, ψευδών ειδήσεων, πλαστών βίντεο – φωτογραφιών και hoaxes.
ellinika hoaxes
ΚΡΥΠΤΕΙΑ
greek skeptic
Κακός Επιστήμονας
AntiChainLetter
Είναι η πρώτη και μέχρι στιγμής μοναδική, συντονισμένη προσπάθεια, κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων που κατακλύζουν το ίντερνετ, μετά από έρευνα και συλλογή στοιχείων από αξιόπιστες πηγές.
Οι συγγραφείς αυτής της σελίδας, εμείς οι πέντε δηλαδή, έχουμε ένα κοινό: μια δυνατή αλλεργία στα ψέματα, τις υπερβολές και την ψευδοεπιστήμη που πατάει πάνω στην άγνοια για να δημιουργήσει μόνο προβλήματα και να εκμεταλλευτεί τους αφελείς.
Στόχος μας βέβαια δεν είναι να εκθέσουμε κάποιον προσωπικά, αλλά να αποκαλύψουμε το ψέμα και με λογικά επιχειρήματα να δείξουμε ποια είναι η αλήθεια. Δεν είναι σταυροφορία, ανάγκη είναι μιας και στην εποχή΄που ζούμε, οι μύθοι και τα ψέματα έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις και έχουν μολύνει σχεδόν όλα τα επίπεδα της ζωής μας, από την ιατρική μέχρι την ιστορία, την αρχαιολογία, σχεδόν όλες τις επιστήμες.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τις θέσεις μας, αν τα επιχειρήματά της «άλλης πλευράς» είναι λογικά. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα μας επιτρέψετε να μην καταπίνουμε αμάσητο ότι κυκλοφορεί και να το μοιραζόμαστε με εσάς.
Εδώ τα πάντα καταρρίπτονται!
Καλή ανάγνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου