Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Επικοινωνία Ανδριανού με Τόσκα για την ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου μετά και τις σημαντικές ζημιές από τη χθεσινή νεροποντή.

 


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, μετά και τις σημαντικές ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή νεροποντή στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, είχε επικοινωνία με τον αρμόδιο αν. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ν. Τόσκα, στον οποίο έθεσε εκ νέου την επιτακτική ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης του ΑΤ, το οποίο στεγάζεται σήμερα σε εντελώς ακατάλληλο κτήριο που δημιουργεί τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς, και παρουσιάζει μία προσβλητική εικόνα στους προσερχόμενους σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση.
Επισημαίνεται ότι ο κ. Ανδριανός με σειρά παρεμβάσεών του, όπως η σχετική 3898/10-3-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, έχει επανειλημμένως θέσει το ζήτημα.
Ο κ. Τόσκας συμφώνησε με τον κ. Ανδριανό ως προς την ανάγκη ταχύτατης μετεγκατάστασης του ΑΤ Κρανιδίου, για την οποία όπως ανέφερε έχουν ήδη ξεκινήσει οι αναγκαίες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου