.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Ερμιονίδας κ .Σφυρή για το ΙΚΑΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΚΙ ΟΧΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ.
Άλλο ένα θέμα που απασχολεί το Δήμο μας και κατα συνέπεια τους δημότες μας, είναι η συστηματική και προγραμματισμένη υποβάθμιση των υπηρεσιων της Ερμιονίδας. 
Σειρά έχει το κλείσιμο του ΙΚΑ Ερμιονίδας και η μεταφορά του στο Ναύπλιο.
Βιάστηκε η αντιπολίτευση να προδιαγράψει την τακτική του Δήμου. Μάλιστα ο κ.Λάμπρου εμφανίζεται εκπροσωπος της αντιπολίτευσης. Συνηθισμένος στα βεγγαλικά, χωρίς καν να ασχοληθεί
με το θέμα, χωρίς καν να εξετάσει τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής
συνεχίζει την εξωθεσμική τακτική του.
Η Δημοτική Αρχή συνεργάζεται με τον Δντή του ΙΚΑ Ερμιονίδας,τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια, φορείς της Ερμιονίδας, περιφερειακούς συμβουλους, τα κεντρικά του ΙΚΑ, τα σωματεία και το εργατικό κέντρο Νομού Αργολίδας,το οποίο συγκαλείται την Δευτέρα με αυτό το θέμα. Μετά απο αυτές τις ενέργειες, το Δημοτικό Συμβούλιο προβαίνει στη σύγκληση του την Τρίτη, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος, για να μην απομακρυνθεί το ΙΚΑ.
Ας μην προτρέχει ο κ. Λάμπρου και η Αντιπολίτευση που οπως μας λέει οτι την εκφράζει, διότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν ακολουθεί την τακτική "κάνουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας "και μετά το ριχνουμε στο συρτάρι, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΔΣ κ.
Λάμπρου επι θητείας του.
- [ ] Το ζήτημα είναι να δώσουμε λύση που να εξυπηρετεί τους δημότες μας κι ας αφήσουμε επιτέλους την υποκρισία.

(Απο τη σελίδα του στο FB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου