Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί



Ναύπλιο, 15 Νοεμβρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί: Να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα των ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση της σοβαρότατης καταστροφής που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί φέτος λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο της ανθοφορίας και καρπόδεσης των ελαιώνων.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου με θέμα την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
"Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο εκ των πρακτικού της υπ' αρ. 16/2016 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας όπου ομόφωνα αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στον ΕΛΓΑ και στους συναρμόδιους φορείς για την ενεργοποίηση προγράμματος ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση της σοβαρότατης καταστροφής που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί φέτος λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο της ανθοφορίας και καρπόδεσης των ελαιώνων.


Δεδομένου ότι οι ελαιοπαραγωγοί καλούνται να καταβάλουν εισφορές και φόρους χωρίς το ελάχιστο εισόδημα, σας καλώ να εξετάσετε θετικά την άμεση ανταπόκριση του ΕΛΓΑ μέσω του προγράμματος ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση και την αποζημίωση των ζημιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου