Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Παναγιώτη Αποστόλου πρός το κ.Παύλο Δαγρέ

Αποτέλεσμα εικόνας για πανος αποστολου

Προς κύριο Παύλο Δαγρέ
Δίδυμα, 9-11-2016
Θέμα: Αίτημα Συνεργασίας
Αγαπητέ κύριε Παύλο Δαγρέ,
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για των αγώνα που δίνετε εσείς και οι συνεργάτες σας εναντίων της διαφθοράς. Πρέπει επιτέλους σε αυτήν την χώρα, σε αυτό τον τόπο, να εξαλειφθούν αυτοί που ζούνε εις βάρος άλλων με απατεωνιές, κοροϊδεύοντας αυτούς που είναι και θέλουν να είναι τυπικοί και τακτικοί στις υποχρεώσεις στους. Να εξαλειφθούν από αυτό τον τόπο αυτοί που προσπαθούν να επιβιώσουν με τις πλάτες κάποιου πολίτικου κατσαπλιά, με αντάλλαγμα διαγραφές σε χρέη και οφειλές, επιβαρύνοντας ακόμα μια φορά ανθρώπους που είναι συνεπείς.
Διαβάζοντας άρθρο σας στην εφημερίδα ενημέρωση Πελοποννήσου ζητάτε να γίνει έλεγχος από των επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην ΔΕΥΑΕΡ
και εγώ μαζί σας εδώ και τώρα.
Να ελεγχθεί: ποιος κόβει νερό σε ευπαθείς πολίτες, οι όποιοι έχουν ενταθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Να ελεγχθεί: ποιος κόβει νερό σε καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς και σε άλλες ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι το έχουν δηλώσει στα γραφεία της ΔΕΥΑΕΡ.
Να ελεγχθεί: πώς λειτουργούσε η ΔΕΥΑΕΡ χωρίς κανονισμό λειτουργίας.
Να ελεγχθεί: γιατί η ΔΕΥΑΕΡ δεν είχε εκδώσει λογαριασμούς στον πρώην Δήμο Ερμιόνης τα τρία πρώτα χρόνια ένταξής του υποχρεωτικά στη ΔΕΥΑΕΡ.
Να ελεγχθεί: γιατί η ΔΕΥΑΕΡ από την πρώτη ημέρα σύστασής της δεν φρόντισε να προστατεύει καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς και άλλους ευπαθείς πολίτες με ειδικό κοινωνικό τιμολόγιο και πολύ χαμηλή μηνιαία δόση.
Να ελεγχθεί: γιατί στα Δίδυμα δεν αντικαταστάθηκαν τμήματα των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων, όπως αντικαταστάθηκαν σε όλη την Ερμιονίδα, δηλητηριάζοντας μας μέχρι πρόσφατα.

Θα παρακαλούσα πολύ εσάς και την ένωση πολιτών ενάντια στη διαφθορά με τους δικηγόρους που συνεργάζεστε να έρθουμε σε επαφή μετά από πρόσκλησή σας, για να δρομολογήσουμε προς έλεγχο όλα τα παραπάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου