.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Π.Α.Μ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΖΚαλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 10/2 στις 6μ.μ. στο Άργος.


Καλούμε όλους του εργαζόμενους και τα σωματεία του νομού να στηρίξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις και όλες τις δράσεις που αποφασίστηκαν από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/2 με πρωτοβουλία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και συμμετείχαν εργατικά σωματεία και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του νομού μας να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 10/2 στις 6μ.μ. στο Άργος.
Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή επιδοτήσεων που επιβάλλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες ανασφάλιστους, την αύξηση της φορολογίας τους. Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι η ίδια πολιτική που επιδιώκει να ρίξει το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ για όλους, μειώνοντας έμμεσα μισθούς, συντάξεις χαρατσώνοντας το λαό και φοροαπαλλάσσοντας το κεφάλαιο.
Το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών επιχειρείται για χάρη των σύγχρονων τσιφλικάδων, αγροτοκαπιταλιστών, μεγαλοαγροτών, των επιχειρηματικών ομίλων που συγκεντρώνουν τη γη και την παραγωγή. Αυτή η πολιτική έχει σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για τους αγρότες, αλλά και στη ζωή των εργαζομένων, των συνταξιούχων που αγοράζουν έτσι κι αλλιώς πανάκριβα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα.
Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωή μας. Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια και ρίχνουν στη φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό. 
Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ
3/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου