Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

GODAI …. Ο Παράδεισος της Αργολίδας

http://www.newsmusic.gr/

Το GODAI είναι ένα μαγευτικό θέρετρο  ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και στην Ερμιόνη Αργολίδας

Τα τελευταία 4 χρόνια έρχεται πρώτο στην προτίμηση του κόσμου για την καλοκαιρινή του διασκέδαση . Εκτός από την υπέροχη θάλασσα με τα καταγάλανα καθαρά νερά διαθέτει  , Beach, Bar & Restaurant με υπέροχα πιάτα φτιαγμένα από ιδικούς και άψογη εξυπηρέτηση από το το έμπειρο προσωπικό του .

Διάσημοι καλεσμένοι , γνωστοί DJs απ όλο το κόσμο καθώς και Celebrities από όλο το χώρο της  Showbiz δίνουν το παρόν  τους στα Events  του !!!

Πάρτε μια μικρή γεύση και αν δεν το έχετε επισπευτεί τρέξτε να ζήσετε την εμπειρία…….

Beach

Αρμονία και χαλάρωση σε έναν γραφικό πράσινο κολπίσκο ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη. Μουσική ιδανική για νοητά ταξίδια, βουτιές, healthy smoothies και ένα beach menu γεμάτο από γεύσεις που θα ικανοποιήσουν την όρεξη μετά το μπάνιο, χωρίς να απομακρυνθείτε στιγμή από τη chaise-longue σας. Όσο ο ήλιος πέφτει, η ώρα έρχεται για ένα ή και περισσότερα cocktails με το βλέμμα στη θάλασσα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ MENU

Bar

Το bar του Godai είναι παντού…
Εκτός από τον δικό του πανέμορφο design χώρο με τους έμπειρους barmen που δημιουργούν τη δική τους ατμόσφαιρα στις θεματικές βραδιές μας, το πλήρες drink & cocktail menu έρχεται και στην ξαπλώστρα σας όλη μέρα, στο εστιατόριο για ταιριαστούς συνδυασμούς με γευστικά πιάτα ή και στο lounge area, ενώ ξεκουράζεστε στις αναπαυτικές πολυθρόνες μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ MENU

Restaurant

Λευκό λαμπερό σαν τον ήλιο που το λούζει και τιρκουάζ σαν τα νερά που βρέχουν τον κολπίσκο του, το Godai restaurant σε ηρεμεί και σε προδιαθέτει για ένα ευχάριστο, απολαυστικό δείπνο. Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά διαλεγμένα, πολλά κι από τον ίδιο μας τον μπαξέ. Οι προσεγμένες και δημιουργικά πειραγμένες συνταγές του executive chef συνδυάζονται με τη φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτησή μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ MENU

Boutique

Πριν ή μετά τη βουτιά. Μετά ή πριν το γεύμα. Πριν ή μετά το ποτό σας, η Boutique μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί…anytime. Μια ξύλινη όαση με προτάσεις design που θα ομορφύνουν το καλοκαιρινό σας look ή απλώς την καθημερινότητά σας.

Events 2017

Ενα ξεχωριστό beach bar και restaurant ανάμεσα στην Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι, , το GODAI Seascape, αναλαμβάνει να προσφέρει απόλαυση στο καλοκαίρι σας.Από βραδιές γευσιγνωσίας, jazz και latin νύχτες και άλλα πολλά που έγιναν και έμειναν… και άλλα πολλά που θα γίνουν και θα γεμίσουν το καλοκαίρι μας με όμορφες στιγμές, όπως ξεχωριστά αφιερώματα με ταλαντούχους καλλιτέχνες στο μαγευτικά φωτισμένο τοπίο του κολπίσκου μας.
Eπισκεφτείτε μας απότις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.
Παραλιακή Οδός Ερμιόνης-Πόρτο Χελίου
210 51 Κόλπος Πετροθάλασσας
T. 27540 35055, 6974 365520
E. godaiseascape@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου