Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 850.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΦωτογραφία του Γιάννης Γκιόλας.

Το πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, μας ενημερώνει ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε χθές, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, την απόφαση ενεργοποίησης της πρόσκλησης προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών των Δήμων της Χώρας» στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ».
Το Υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους δήμους της Χώρας για την υποβολή προτάσεων προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας των ανηλίκων. Το πρόγραμμα υλοποιείται έως την 31η Δεκεμβρίου 2019. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων ορίζεται η 31η Μαΐου 2018.
Το ποσό χρηματοδότησης ανά δικαιούχο (δήμο), στην Αργολίδα είναι:
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ
ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 218.000
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 208.000
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 214.000
ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 210.000
Επιλέξιμες δαπάνες είναι:
• Κάθε είδους δαπάνη που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση του εξοπλισμού των παιδικών χαρών.
• Κάθε είδους δαπάνη για την προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλούς δαπέδου των παιδικών χαρών, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
• Κάθε είδους δαπάνη για την προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου και επαρκούς φωτισμού, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου