Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Φετινό αγουρέλαιο με 3,95 ευρώ το κιλό πούλησε ο ΑΣ Θερμασία Δήμητρα

Φετινό αγουρέλαιο με 3,95 ευρώ το κιλό πούλησε ο ΑΣ Θερμασία Δήμητρα, έγιναν πράξεις πώλησης περσινού ελαιολάδου και στη Λακωνία
Πράξη πωλήσεως φρέσκου αγουρέλαιου στα 3,95 ευρώ το κιλό πραγματοποίησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Θερμασία Δήμητρα» με έδρα στην Ερμιονίδα Αργολίδας. Πράξεις πώλησης έγιναν και στο νομό Λακωνίας, οι οποίες όμως αφορούν αδιάθετο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εσοδείας 2017-2018, δηλαδή περσινό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Κωνσταντίνο Χ. Μέλλο, «η ποιότητα του συγκεκριμένου ελαιολάδου είναι αξεπέραστη διότι αφ’ ενός είναι ένα προϊόν που παράγεται σε περιοχή ΠΟΠ (Ελαιόλαδο Κρανιδίου), αφ’ ετέρου έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά με οξύτητα που δεν υπερβαίνει τα 0,3 δέκατα, ενώ οι πολυφαινόλες κινούνται πάνω 500 ml/kgr».

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συνεργαζόμαστε με τους συγκεκριμένους αγοραστές και επιδιώκουμε να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας βασισμένες στην ειλικρίνεια, την υψηλή ποιότητα και το αμοιβαίο κέρδος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο αμέσως επόμενος στόχος της «Θερμασίας Δήμητρας» είναι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για την πώληση φαινολικού ελαιολάδου με ισχυρισμό υγείας (health claim) σε γνωστή εταιρεία του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου