Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.

1000+ αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Δήμαρχος της Ερμιονίδας με ανάρτησή του σε blog της Ερμιόνης με κατηγορεί ότι δήθεν δεν έδειξα ενδιαφέρον για τις ζημιές της θεομηνίας, στις 30/9 και την αποκατάστασή τους στην Ερμιονίδα.
Συνεχίζοντας δε την εμπαθή και αναιτιολόγητη επίθεση στο πρόσωπό μου, βρίσκει την ευκαιρία στοχοποιώντας με, να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του, που εγώ εκφράζω. Η καθυστέρηση όμως στην εκταμίευση του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 250.000 ευρώ, που έλαβε την Τετάρτη 10/10 ο Δήμος Ερμιονίδας από το Υπουργείο Εσωτερικών, οφείλεται σε δική του καθυστέρηση και ολιγωρία, διότι υπέβαλε το σχετικό αίτημα μόλις την προηγούμενη μέρα, 9/10.
Όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι και μεταξύ αυτών ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και Επιδαύρου, φρόντισαν να σπεύσουν και να υποβάλλουν έγκαιρα τα σχετικά αιτήματα αποζημιώσεων προς τα Υπουργεία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να λάβουν άμεσα –τάχιστα το πρώτο πακέτο αποζημίωσης στις 5/10. Ο Δήμος Άργους- Μυκηνών ύψους 800.000 ευρώ.
Το ενδιαφέρον μου επομένως, υπήρξε εξ αρχής πραγματικό για την επούλωση των πληγών σε όλους τους Δήμους μας και η συμβολή μου ήταν ουσιαστική για την άμεση ενίσχυση της προσπάθειας αποκατάστασης.
Όλα τα υπόλοιπα τα αντιπαρέρχομαι. Είναι εύκολο να δημιουργείς σύνορα και να αντιμετωπίζεις τον Κυβερνητικό βουλευτή του Νομού ψυχροπολεμικά.
Το επιβεβλημένο όμως και παράλληλα αποδοτικό για την Ερμιονίδα και τους πολίτες της είναι να διατηρείς σε σωστό και αρμόζον επίπεδο, την θεσμική σου υποχρέωση, να συνεργάζεσαι με τον εκλεγμένο βουλευτή του Νομού, επ’ ωφελεία των πολιτών της Ερμιονίδας, έστω κι αν απεχθάνεσαι την πολιτική της Αριστεράς και της Κυβέρνησής μας, που με βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο τρόπο, προσπαθεί να επαναφέρει την χώρα στην κανονικότητα και την ανάπτυξη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου