Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Τάσος Λάμπρου :Αδικαιολόγητη αδιαφορία και αδράνεια του Δημάρχου Ερμιονίδας για την δημιουργία του Λιμενικού Φυλακίου Κοιλάδας


ΚΡΑΝΙΔΙ 10/01/2019

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, για μια ακόμα φορά αδιαφορεί επιδεικτικά για ένα σοβαρότατο θέμα όπως αυτό της λειτουργίας του Λιμενικού Φυλακίου Κοιλάδας, με κίνδυνο μάλιστα αυτή η αδιαφορία και η αδράνειά του να αποβούν μοιραίες για την λειτουργία του εν λόγω Λιμενικού Φυλακίου.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τον Αύγουστο του 2018, έλαβε την απόφαση για την δημιουργία ενός Λιμενικού Φυλακίου στην Κοιλάδα, η λειτουργία του οποίου είναι εξαιρετικά σημαντική για τους αλιείς και τους κατοίκους της Κοιλάδας αλλά και για τους αλιείς της Ερμιονίδας γενικότερα, με δεδομένη την κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Κοιλάδας το 2014.
Ακολούθησε τον Οκτώβριο του 2018 απόφαση του Δήμου Ερμιονίδας να παραχωρήσει Δημοτικό χώρο στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοιλάδας, για την στέγαση του Λιμενικού Φυλακίου.
Το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 15/11/2018 με το υπ. αριθμ. πρωτ. 3123.5/84950/2018 έγγραφό του προς τον Δήμο Ερμιονίδας, ζητά να λάβει την οικοδομική άδεια, τις κατόψεις και το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του κτιρίου και ζητά να πληροφορηθεί το χρονικό διάστημα της παραχώρησης, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στην λειτουργία του Λιμενικού Φυλακίου Κοιλάδας.
Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και δεν έχει λάβει καμία απάντηση από τον Δήμο Ερμιονίδας!!!!
Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας για ποιόν λόγο έχετε αδιαφορήσει πλήρως μέχρι σήμερα και δεν έχετε αποστείλει στο Υπουργείο Ναυτιλίας τα έγγραφα που σας ζητούν;
Έχετε αντιληφθεί ότι αυτή η αδικαιολόγητη αδιαφορία και αδράνειά σας ενδέχεται να αποβούν μοιραίες για την λειτουργία του Λιμενικού Φυλακίου Κοιλάδας;
Σας καλώ να αποστείλετε άμεσα στο Υπουργείο Ναυτιλίας τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό το Λιμενικό Φυλάκιο Κοιλάδας.
Βλέπε το έγγραφο που έστειλε το Υπουργείο Ναυτιλίας στον Δήμο Ερμιονίδας στις 15/11/2018:
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου