Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Συνέντευξη Σιδέρη μετά τη διαγραφή / Έξαλλος με Σχοινοχωρίτη και Νίκα (Vid)


https://anagnostis.org
Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και των υπολοίπων ΝΟΔΕ της Πελοποννήσου που του καταλογίζουν προσωπικά οφέλη για την παραμονή του στο ψηφοδέλτιο Τατούλη, μιλά ο Βασίλης Σιδέρης στην κάμερα του anagnostis και τον Άκη Γκάτζιο, μετά την προσωρινή διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο κος Σιδέρης υποστηρίζει ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι διαγραφέντες είναι «πιο πολύ Νέα Δημοκρατία από αυτούς που είναι γυρολόγοι». Τονίζει ότι εκείνος έκανε πρόεδρο τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον οποίο κατηγορεί πολιτικά ως καιροσκόπο, ωφελιμιστή, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα έκανε για δικούς του σκοπούς.
Λέει ακόμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας είναι όψιμος νεοδημοκράτης και ότι «Αυτοί θα μείνουν στα 42 ψηφοδέλτια που έστειλε ο Σχοινοχωρίτης».  
Αναφερόμενος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα επισημαίνει ότι «δεν του βγαίνουν τα κουκιά και πιέζει το κόμμα να κάνει διαγραφές για να μας τρομάξει».
Λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη: «Ο κος Νίκας ήρθε στην Αργολίδα και τόπαιξε μεγαλόψυχος. Εμείς, λέει δεν προχωράμε σε διαγραφές. Τα κουκιά όμως δεν του βγαίνουν του κου Νίκα και πιέζει το κόμμα να κάνει διαγραφές για να μας τρομάξει. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε το έργο του Πέτρου Τατούλη», υπενθυμίζοντας παράλληλα ο κος Σιδέρης ότι είχε ψηφιστεί από 9300 ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου