Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Λούκας Κούτρας :¨Αποψη για τα προεκλογικά..

η εικόνα προφίλ του Lukas Koutras, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι
Αν οι αντιπολίτευση στα δημοτικά γινόταν απο την πρώτη μέρα, με ρυθμό όπως τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, θα υπήρχε πιθανότητα να έχουμε πιο εξασκημένους δημοτικούς συμβούλους, αφού θα έβαζαν περισσότερη ενέργεια στην παρατήρηση των πεπραγμένων και στην ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών. Ισως να απολαμβάναμε , αναγκαστικά και μέσω της πίεσης αυτής, πιο "γυμνασμ΄ρνους" δημάρχους, οι οποίοι ενδεχομενως να διακατεχονταν απο περισσοτερη ζέση για περισσότερα αποτελέσματα.

Σίγουρα θα έκανε καλο στους δημότες, κρατώντας τους πιο κοντα στα τεκτενομενα και για περισσότερο χρονικό διαστημα. Πιθανον να βλεπαμε και πιο πολλα νεα προσωπα να εμπλέκονται στα κοινά. Τα οφέλη δεν έχουν να κανουν με τις παρατάξεις, ή τους κομματικους ναους που ο καθε υποψηφιος για το αξιωμα μπορεί να τρεχει για αντιδωρο.

Βεβαια ολα αυτα αφορουν την ΕΠΟΜΕΝΗ συνθεση των συμβουλιων, μιας και στην παρουσα φαση τρωμε μια απ τα αιώνια ιδια του προεκλογικου μπουφε.
Ίσως γιαυτο, τουτες τις μέρες τα αστεία με τους υποψηφιους εχουν ξεπεράσει αυτα με τους συμβούλους της Herbalife!
Επειδη ο χρονος δεν ειναι αρκετος για ενημέρωση, αλλα οσος πρέπει για το παραδοσιακό ξεκατίνιασμα, τουλαχιστον ας υπάρξουν καποιοι απο τα επιτελεια των υποψηφίων που θα ασχολουνται και θα δημοσιευουν το ΠΩΣ θα εφαρμοστεί το προγραμμα τους, οχι με γενικολογιες, αλλα με συγκεκριμένες απαντήσεις και δρασεις. Ο καθείς του οίκου του. Μπορεί να ειχαμε ετσι και την αισθηση της ομαδικης δρασης, αντι να φαινεται ενα μπουλουκι γυρω απο ενα υποψήφιο που αυτοπροβαλεται ως αδιαμφισβητητη παπικου τύπου, αρχη.
Και ας αφήσουν τους επικεφαλής να επιδίδονται στο λατρεμενο και ευκολο σπορ της αποδομησης του αντιπαλου. Ετσι κι αλλιως ο κοσμος που δεν περιμένει λογω ανεχειας ποιος υποψήφιος θα του πληρωσει τους περισσότερους ανεξοφλητους λογαριασμους ΔΕΚΟ για να ψηφισει, εχει και νοηση και κρίση.
Σε όλες, μα ολες τις παρατάξεις υπάρχουν ικανα ατομα για μια τέτοια διαδικασία.
Καλη δυναμη και καλη επιτυχια σε ολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου