Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Βιβή Σκούρτη: Προς τους εκατοντάδες μαθητές μου

Προς τους εκατοντάδες μαθητές μου   

 «Έκλεισα τα μάτια για να βρω

     μια χούφτα πολύχρωμες αναμνήσεις>>                                                            

          Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που είσαστε μικροί μαθητές και μαθήτριες στο Νηπιαγωγείο, τότε που η τάξη μας ξεχείλιζε από συναισθήματα, φωνές, όνειρα, αισιοδοξία, δράση, χρώματα.

Από τότε που η επικοινωνία μας, μια  σχέση  αμοιβαία, άμεσα ποιοτική, καθημερινή, αποτελούσε μια χαρούμενη  διαδικασία και ήταν κυρίαρχες οι υγιείς, ζεστές διαπροσωπικές σχέσεις.

Νομίζω ότι πάντα προσπάθησα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μιλώ μαζί σας για τη ζωή μας και να ακούω τις αθώες μα και σπουδαίες απόψεις σας.
Έτσι και τούτες οι γραμμές αποτελούν τη συνέχεια εκείνης της κουβέντας για τη ζωή μας,  για τον τόπο μας ειδικά και γενικά.
Για το  τι δηλαδή χρειάζεται να κάνουμε όλοι εμείς προκειμένου να γίνει πιο όμορφη, πιο αληθινή, πιο υγιής, πιο δημιουργική.
Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά θα είμαι υποψήφια και τούτη στις προσεχείς εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας.
          Σας καλώ λοιπόν, όχι έτσι απλά να μου δώσετε την ψήφο σας, αλλά να πιαστούμε μαζί και πάλι χέρι-χέρι όπως παλιά στο σχολείο μας, να κάνουμε ένα κύκλο ζωής, να ενώσουμε τη ρωγμές που δημιουργεί το στρεβλό σύστημα, να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση των ανθρωπίνων σχέσεων, να ενώσουμε και πάλι τα όνειρά μας. 
Στον κύκλο αυτό της ζωής, να δώσουμε μαζί υπόσχεση να σπρώξουμε τα πράγματα, ώστε η χώρα μας να μπει σ’ άλλο δρόμο, εκείνο της έντιμης δημιουργικής ανάπτυξης.

·       Γιατί μας αξίζουν καλύτερες, ομορφότερες μέρες!
·       Γιατί το πιο όμορφο παιγνίδι είναι η ίδια η ζωή!

Σας κοιτώ  όπως και τότε στα μάτια και σας λέω ότι  ελπίζω να μου δώσετε δύναμη με την ψήφο σας, ώστε να δώσουμε μαζί έναν κρίσιμο και συλλογικό αγώνα με πλάι μου εσάς ως χρήσιμους και συνειδητούς  πολίτες, να πορευτούμε προς τα εμπρός, χωρίς βολέματα, για τη λύση των προβλημάτων της ανάπτυξης και της προκοπής του τόπου και της χώρας μας.
                                                                                                
                                                                                              
                                                                                           Η δασκάλα σας
                                                                                            Βιβή Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου