Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Ο Ανάργυρος Πασχάλης συμμετέχει στην E Art Gallery στην Πάρο

'Έργα από τη συμμετοχή του Ανάργυρου Πασχάλη
Νέα γκαλερί, η E Art Gallery, ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της τέχνης τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στην Πάρο. Ο χώρος, απόλυτα εναρμονισμένος με το κυκλαδίτικο τοπίο, αποπνέει δροσερό αέρα και δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει έργα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εκεί θα σας υποδεχθεί, ο εμπνευστής και δημιουργός της ιδέας, ο εικαστικός Άγγελος Χανιώτης. Η αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του αλλά και η πολυετής ενεργός συμμετοχή του στα εικαστικά δρώμενα, τον ώθησαν να προβεί σε αυτό το εγχείρημα, φιλοδοξώντας να συνεισφέρει κι αυτός με τον δικό του τρόπο στην πολιτιστική ανάπτυξη της Πάρου. Ο ίδιος δηλώνει: « Στόχος μου είναι η τέρψη κάθε φιλότεχνου επισκέπτη της Πάρου και μεγάλο στοίχημα η E Art Gallery να αποτελέσει ερέθισμα ακόμη και για αυτούς που δε σχετίζονται με τις εικαστικές τέχνες».

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Αυγούστου.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Έλπίδα Γεωργιάδη, Δημήτρης Δάλλας, Ελένη Δελή, Παναγιώτης Καράμπαμπας, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Λαγός, Χρήστος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Ντόκος, Ηλίας Παπανικολάου, Ανάργυρος Πασχάλης, Γκέντσι Ρούτσης, Γιώργος Σαλταφέρος, Βασίλης Σελιμάς, Δήμητρα Χανιώτη, Άγγελος Χανιώτης .
Ώρες λειτουργίας : καθημερινά 11:00 -14:00 , 17:30 – 22:00
Επικοινωνία :2284045133 , 6936860722

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου