Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Μια χώρα μια ζωγράφος.Περου &Andrea Barreda







Η Andrea Barreda γεννήθηκε στη Λίμα του Περού το 1985. Η Barreda εργάζεται κυρίως στο μέσο ζωγραφικής και ζωγραφικής. Το Σεπτέμβριο του 2013 έλαβε υποτροφία από την ινδονησιακή πρεσβεία στο Περού για το πρόγραμμα σπουδών για το εξάμηνο σπουδών για το εξάμηνο σπουδών. Τον Οκτώβριο του 2016 έλαβε μια υποτροφία για πρόγραμμα Arts Residency από το GLO'ART, ένα κορυφαίο διεθνές κέντρο τέχνης που βρίσκεται στο Lanaken του Βελγίου, όπου πέρασε 1 μήνα και ένα χρόνο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.Έχει 4 ατομικές εκδηλώσεις στη Λίμα του Περού και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εμφανίσεις.

Η παρούσα εργασία της εμπνέεται από το θέμα της «ζωής και του θανάτου στη φύση» και πιο συχνά εκπροσωπείται στη γυναικεία φιγούρα. Η δουλειά του Andrea είναι μαγευτική σε ένα βαθύ επίπεδο όπου ο θάνατος, η ομορφιά και η ζωή συνδέονται με τις πιο αρμονικές ειρωνείες.
Όταν ρωτήθηκε για το έργο της, η Andrea εξηγεί πώς στη φύση μπορούμε να δούμε την ομορφιά σε έναν σπόρο που αναπτύσσεται μέσα στο έδαφος και στη συνέχεια να γίνει το πιο όμορφο λουλούδι. Εντούτοις, ταυτόχρονα μπορούμε να δούμε ένα ξηρό και θάνατο λουλούδι ακριβώς δίπλα του που περιβάλλεται από έντομα. Περιγράφει επίσης τη γοητεία της για τη ζωγραφική όμορφων γυναικών, απεικονίζοντας μια λεπτή μακάβρια αίσθηση πάνω τους. Αυτός ενισχύει την ιδέα ότι ο θάνατος είναι πάντα παρούσα σε κάθε στιγμή της ζωής και της φύσης.

 Η Andrea εργάζετcαι επί του παρόντος σε μια νέα σειρά έργων ζωγραφικής. Ζει και εργάζεται στη Λίμα του Περού

https://www.andreabarreda.com/about

.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου