Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή Μπασακιώτη στους διευθυντές Τραπεζών για Α.Τ.Μ. στην Κοιλάδα

. 


Επιστολή προς τους διευθυντές των τραπεζών  έστειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Κοιλάδας Αργολίδας Σταύρος Μπασακιώτης ζητώντας να τοποθετηθεί ένα ΑΤΜ στην περιοχή της Κοιλάδας .

Αξιότιμη/ε Κ.Διευθυντρια/ή 

Ονομάζομαι Μπασακιώτης Σταύρος και με την ιδιότητα του νέου Προέδρου της Κοινότητας Κοιλάδας σας απευθύνω τους εγκάρδιους χαιρετισμούς από το χωριό μας, γείτονα προορισμό για όλους. Δεδομένου, ότι οι ανάγκες του χωριού μας καθημερινά αλλάζουν τόσο για τον ντόπιο πληθυσμό ,όσο και για τους επισκέπτες ,διότι όπως και εσείς γνωρίζετε η Κοιλάδα αποτελεί ένα κοντινό τουριστικό προορισμό με αξιοθέατα όπως για παράδειγμα το Φράγχθι την Κορωνίδα, τον οικισμό Μάση, ένα οργανωμένο χώρο άθλησης -στάδιο αλλά και για επαγγελματικούς λόγους μια και υπάρχουν δυο Ναυπηγεία με αμέτρητα σκάφη και ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας .
 Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός ,ότι το μέρος επιλέχθηκε για να κατασκευαστεί ένα από τα πιο υπερπολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου το ΑΜΑΝΖΟΕ καθώς και το Κoilada Hills Golf Rezort, το οποίο αναμένεται 
Ακολούθως η Κοιλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φιλοξενεί ίσως και τον τριπλάσιο αριθμό κατοίκων, αφού εξυπηρετεί και τις περιοχές Θυνί,Δορούφι και Κάμπο, αλλά και κατά την διάρκεια του χρόνου έχει πολλούς επισκέπτες. Όλοι αυτοί εργάζονται και διαμένουν στην Κοιλάδα . 
Ως γνωστό με τους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε και με την διαφοροποίηση των αναγκών του κάθε πολίτη και τις σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας ντόπιος κάτοικος να μετακινηθεί στο Κρανίδι, εν αρχή είναι αναγκαία η τοποθέτηση ενός ΑΤΜ σε κάποιο κεντρικό σημείο του χωριού. 
Διότι για μια απλή ανάληψη χρημάτων ή κατάθεση ό πολίτης πρέπει να μεταβεί στο Κρανίδι, γεγονός που σημαίνει χρόνος ,ταλαιπωρία και έξοδα γιατί δεν διαθέτουν όλοι μεταφορικό μέσο ή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είτε υποχρεώνεται σε τρίτους είτε αναγκάζεται να κάνει ανάληψη μεγαλύτερων χρηματικών ποσών από εκείνα που χρειάζεται για τις πραγματικές του ανάγκες, γεγονός που τον γεμίζει ανασφάλεια και φυσικά η κατάσταση γίνεται αφόρητη κάθε φορά και για τα υποκαταστήματα της περιοχής. 
Γνωρίζω ,ότι στο παρελθόν υπήρχε ΑΤΜ της ΕΤΕ στην Κοιλάδα και κάλυπτε τις ανάγκες της περιοχής .
Επίσης γνωρίζω το ενδιαφέρον καθώς και τις ενέργειες των Επαγγελματιών της Κοιλάδας για την επαναφορά και επαναλειτουργία του ΑΤΜ. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής αιτούμαι εκ νέου την εγκατάσταση ΑΤΜ και για την διευκόλυνση σας είμαι διατεθειμένος να σας παραχωρήσω τον χώρο και την ηλεκτροδότηση στο κοινοτικό κατάστημα ,εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό τον σκοπό. 
Με την παρούσα λοιπόν επιστολή θα ήθελα την άμεση παρέμβαση σας στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας διότι θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία και οικονομία σε βαθμό ώστε να ανακτήσει την αυτονομία της και κυρίως για τους νέους ανθρώπους της Κοινότητας. Ακολούθως θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και θα αποτελέσει γνώμονα για παραγωγικότητα .
Διότι με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα βασικό την εξέλιξη και την αφύπνιση του ενδιαφέροντος θα οδηγήσει στην πρόοδο της τοπικής κοινότητας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες σχετικά με το αίτημα μου .Είμαι στην διάθεση σας. 

       Με εκτίμηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου