Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010
στην εποχή της κρίσης......ζυμωτό ψωμί by home...
Εκτιμώμενο κερδος 0,90 ευρώ ανα κιλό ψωμί.(υπολογισμένο) -Το πραγματικό ψωμί διατηρείται 3 ημέρες εκτος ψυγείου +2 εντός ψυγείου -
Οι παλιοί αντι για για φουσκώμα του ψωμιού σε θερμοκρασία 50 βαθμους χρησιμοποιούσαν μια κουβερτα .(λίγο παραπάνω χρόνος) -
-αντι για μαγιά μπορείται να χρησιμοποιήσεται λιγο προζύμι που εχετε κρατήσει απο την προηγούμενη φορά.
υπάρχουν και ζυμωτικές μηχανές αλλά δεν αξίζει τον κόπο. καλή επιτυχία.
-Αναλογα με το αλεύρι μπορείται να επιλέξετε πόσο αφράτο θα είναι το δημιούργημα σας.
-Αν προσθέσετε λίγο περισσότερο αλάτι η διάρκει του ψωμιού μεγαλώνει...(προσοχή με τις πιέσεις σας)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου